Feng Shui Peony Cvet Obrat Za Ljubezen, Bogastvo

Feng Shui Peony Cvet Obrat Za Ljubezen, Bogastvo

w184347

Novo

Na zalogi

€19.71
Količina

Oznake: insektov past, želva, zmaj, feng shui drevo, dekor feng shui, fosilna narave, feng shui, sprostite se dekor, ruyi, feng, pixiu obroč.

Velikost:13x14CM/ 5.1 x 5.5 palčni

Material: vse je naravno, jade kamen , teža: 288g

Feng Shui Peony Cvet Rastlin je lepa replika Peony obrat, z eno veliko sijajni dobro oblikovani cvet in zdravih listov.Izpolnite zraka v vaš dom z ljubeznijo in bogastvo energije, ki so s tem mesmerizing Feng Shui ojačevalec.

V peony je Kraljica vseh cvetje in nacionalni cvet Kitajske, peony ali "Mou Tan' je znan tudi kot "Cvet Bogastvo in Čast" v Kitajščini.V peony je simbol ljubezni in naklonjenosti, žensko lepoto in zaljubljeni občutke mladih.Potonike so pogosto iz romantično Kitajske poezije in literature, in se uporabljajo kot glavni motivi Kitajskih dekorativne umetnosti in je mogoče najti na porcelains in tapiserije.V Feng Shui, je Peony se uporablja za privabljanje romance in bogastvo sreče.

1. Prikaz Potonike Cvet Rastline v dnevni sobi.To je dejal, da povečanje čar eno dame zreli za zakon, starost v domu in pritegnili veliko suitors.S Chi, ki jih je prinesla Potonike simbol, ki jim bo pomagal najti dobre može, ki bodo skrbeli zanje in zagotoviti za njih.

2. Dajanje Peony Cvet Rastlin v bližini vhodnih vrat ali v Jugozahodnem kotu dnevne sobe za izboljšanje vesel energijo, strast in navdušenje v vsa razmerja, tako kot kako ljubezenski napoj deluje!

3. Samski moški lahko postavite Peony Drevo v jugozahodnem kotu svoje spalnice, da vključite yin energijo v njegovi okolici, ki pomeni bližnjem zveze, s čimer v prihodnje ženska v svojem življenju.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<