AUTOYOUTH Klasičnih Avtomobilskih Sedežnih prevlek Univerzalni Fit Najbolj SUV Tovornjak 3 MM peno, pošiljanje iz Rusije

AUTOYOUTH Klasičnih Avtomobilskih Sedežnih prevlek Univerzalni Fit Najbolj SUV Tovornjak 3 MM peno, pošiljanje iz Rusije

w184301

Novo

Na zalogi

€24.65 €19.71
Količina

Oznake: pokrov usnjene sedežne, autoyouth avto sedeža, alcantara sedežne, pokrov sedeža, avto pokrov, avto kritje za sedež, Sprednja Sedeža, alcantara avto pokrov, avto kritje za, avto sedeža kritje vesolja.

Popoln komplet Sedežnih prevlek Sklop: Suite Številka: 9 Kosov Umestitev na Vozilu: Spredaj, Zadaj, Levo, Desno Element Teža: približno 0,9 kg

Package Vsebina: 2 x spredaj vedro sedežnih prevlek 5 x ločeno vzglavnik zajema 1 x zadnje klopi sedeža 1 x zadaj naslonjalo sedeža 1 x vrečko kavelj dodatki

Vse fotografije, ki so prikazane, ne photoshopped na kakršen koli način; so vzeti iz dejanskih vozila po naših sedežnih prevlek so nameščeni.

Zadnja Sedežna Navodila Za Namestitev:

1. Odstranite Vzglavniki

2. Poravnajte Vrh Nazaj Sedežnih prevlek

3. Slide in Obleko Zanke na Dnu Sedežev

4. (Sedežev potegnite Navzdol) Povezavo Vrh Zank s Spodaj Zank s Kavlji za Sedež

5. Cut Zarezami za Pas Vodniki

6. Cut Zarezami za Vzglavniki

7. Poravnajte Dnu Sedežnih Prevlek

8. Cut Zarezami za Pasne Zaponke

9. Podvrnuti Dnu Prevleke in Potisnite Pasne Zaponke

Opombe:

naše sedežne prevleke So stretchability, Zadnje klopi zajema tri zadrge na njih, da sprejme levo in desno 40/60 split, 40/20/40 split in 50/50 split.Prav tako vam omogoča da pokrovček navzdol skodelico imetnika ali armrest za unzipping eden od zadrge na naslonjalo kritje.lažje expnd ali skrajšajo kritje za obleko za vaš avto seat model.

Zgodba Blagovne Znamke

AUTOYOUTH blagovna znamka je bila ustanovljena leta 2004, z dolgoletnimi predelovalnih dejavnostih izkušnje, se osredotočajo na razvoj in proizvodnjo avtomobilskih sedežnih prevlek in pribor.

O Dostavi

Po plačilu , www.apok.si traja okoli 12-48hs, da potrdite sklada kanal varno.Ko je potrjena, parcel, ki bodo dobavljeni v 48hours.

Ladje, ki jih www.apok.si Standardna Dostava iz Kitajske.Paket prišel na vašo državo, sledenje podrobnosti je mogoče preveriti na lokalni pošti spletni strani.

Ladje, ki jih IML iz Rusije.Sledenje: .

Vrnitev & Vračilo

Ni razloga za vrnitev blaga v roku 15 dni.Le parcelo, brez osebnih napak uporabo ali poškodbe, ki ne vplivajo na drugi-prodaja parcel.Ladjar stroškov, je nosi jih kupec.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in številko naročila.

O Povratne Informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša businesss razvoj,smo sincerel vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki