500 ml 12V Adapter za Avto Vode Pokal Avto, Ogrevanje, Izolacija Pokal Avto Thermos Steklenico USB Ogrevanje Steklenico Avto grelnik vode

500 ml 12V Adapter za Avto Vode Pokal Avto, Ogrevanje, Izolacija Pokal Avto Thermos Steklenico USB Ogrevanje Steklenico Avto grelnik vode

w183977

Novo

Na zalogi

€8.94 €7.33
Količina

Oznake: 12-voltnega avtomobilskega grelnik vode, gasolin grelec, 12v moč suppli, mijia termo steklenica, prenosni grelnik vode usb, auto grelnik vode, toplotno izolacijski trak, hervidor, termo usb, 1 l steklenico vode.

Značilnosti:

1. To lahko vstavite v potovalni pokal vžigalnik z zmogljivostjo približno 450 ml, ki je zelo primerna za uporabo, če potujete z družino, in tam je tudi dobra električna termovko, ki je primerna za kampiranje potovanja, da kavo toplo.Električni grelnik vode, ki jih poganja DC 12V vtičnico za vžigalnik priključite napajalnik, primeren za 12V moč avto, lahko pijačo vročo vodo, kavo, mleko, čaj na poti.

2. Cigaretni rit v skodelico kave je izdelan z visoko kakovostnih 304 nerjaveče jeklo in živilskih PP materiala, ki je varno piti vrelo vodo.Pokrov zaprti grelnik vode je izdelan iz visoko kakovostnega silikona, ki je varna in nestrupen.Dobro tesnjenje uspešnosti ohranja toplo vodo in zagotavlja, da je pijača ne bo prekoračitev.

3. Tako znotraj in zunaj potovanja pokal vžigalnik sprejme vakuumsko izolacijo, tehnologijo, in dvoslojno vakuumsko izolacijo, lahko vodijo vroče pijače do največje, z dobro izolacijo učinek in preprečevanje opeklin.Avto skodelico kave grelec je primeren za večino avto pokala in je zelo primeren za potovanja.

4. Na skodelico kave cigaret inserter ima lučka design razumeti, delovni status električni pokal.Enostaven za uporabo, samo pour skodelico v vodo in uporabite vtičnico za vžigalnik kabel, da ga priključite na avto preko 12V napajanje

5. Potovanja ogrevanje pokal je lahko vključen v vse standardne 12V vtičnico cigaretnega vžigalnika s priloženim 12V adapter.Dolžina napajalnega kabla je približno 128 cm/50.39 palčni, ki se lahko uporablja v večini avtomobilov, prikolic, polprikolic, RVs in avto hiše.

Specifikacija:

Material: nerjaveče jeklo

Glavni color: silver (kot je prikazana slika)

Napetost: DC 12V (avto vžigalnik)

Ogrevanje temperatura: približno 60°C, 15 minut

Zmogljivost: približno 450 ml

Teža: okoli 300 g

Velikost: o 13*17*9.3 cm/5.12*6.69*3.66 palčni (vključno z embalažo)

Eno skodelico velikosti:

Skupna dolžina: približno 16 cm/6.30 palčni

Steklenico premer: približno 8,7 cm/3.43 palčni

Notranji premer: o za 7,8 cm/3.07 palčni

Spodnji premer: približno 6,7 cm/2.64 palčni

Skupna dolžina: približno 128 cm/50.39 palčni

Seznam Vsebine:

1*Električni Avto Pokal

Opomba:

Ta pokal ne more zavremo vodo!To je, da se ohrani prvotna toplo pijačo na določeno temperaturo, (samo ohranjanje toplote) in ne morejo doseči funkcijo ogrevanja pijač do vrelišča.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam

vaše naročilo številka.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<