100 g naravni kamni zdravljenja quartz crystal osebke

100 g naravni kamni zdravljenja quartz crystal osebke

w183017

Novo

Na zalogi

€4.10 €3.90
Količina

Oznake: amythest, insektov vzorec, natur kamna, kristalni kamen, grozd crystal, agat rezina, roza kremen, stekla lotus, naravno, pristno kristali kamni, selenit crystal.

Postavka Pojasnite Ime Naravne crystal gramoz Materiala kristalno Teža 100 g Dolžina 10 mm Širina Višina

Opozorilo: Velikost lahko rahlo netočnost zaradi različne šarže izdelkov ali ročno merjenje, hvala za razumevanje

Plačilo:

* Plačilo zapade v roku 7 dni po zaključku ponudbe.Prosimo, prepričajte se, da je "Ladje" naslov v vašem DEPOZITNI račun je pravilen.

* Mednarodni Kupce prosimo, upoštevajte, uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Odpremo In Ravnanje:

* Element, ki bodo dobavljeni iz Kitajske Objave po Standardni Mednarodni Ladijski promet (s številko za sledenje).

* Sem ladja v roku 3 delovnih dan po plačilu prejeli.Bo običajno pridejo v 30 delovnih dneh.Če potrebujete EMS dostave, pls, vas prosimo, da stik z mano.

Ponujamo več možnosti dostave takole:

1. SAL dostava (SAL dostave o 18-30 dni.cenejši in hitrejši)

2. Zračnih prevozov (Zrak dostava približno 15-20 dni,hitreje, ampak drag)

3. EMS dostava (EMS približno 6-10 dni.najhitrejši, vendar je zelo drago)

4. Morju, ladijski promet (Pomorski ladijski promet traja približno 45-60 dni, bi bolje ne izbere razdaljah, če nimate potrpljenja za čakajo tako dolgo, približno 2 meseca.najcenejši, ampak zelo počasi)

V Kombinaciji Dostava

* Jaz sem vesel, da združujejo dostava na predmete osvojil/kupili v roku 7 dni.

* Lahko dobite 15% popust na ladijski promet.

* V kombinaciji dostava popust je na voljo samo, če bi eno skupno plačilo.Prosimo, počakajte, da vse dražbe, ki se je končalo.Ko končate, pls e-mail me za skupni račun, če sem že niso storile.

Politika Vračanja:

* Če niste povsem zadovoljni, pls, kontaktirajte me takoj.Postavke, se lahko vrnejo v roku 7 dni po prejemu za 100% nadomestila. * Vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalažni & v, kot plovno pogoji, ki se ne nosi ali spremenjene.

Pogoji:

Izdelki so poslane v roku 3 delovnih dni po prejemu plačila.

Če je predmet, ki je poškodovan na pošto, sem lahko povrne prevozni stroški in nadomestilo nekaj denarja.

Sem pošlje pakete, ki jih na Kitajskem Post.Če je paket izgubil na pošto, sem lahko ponovno pošlje paket, ali želite poslati celoten denar nazaj.

Sem odgovor emails 7 dni na teden.Če ne morete prejeti odgovor od mene v roku 2 dni, to pomeni, da ne morete prejemati e-pošte.Prosimo, poskrbite, da pošljete e-pošto na pravilen e-poštni naslov.

Če imate kakršna koli vprašanja o vašem naročilu, vas prosimo, da stik z mano.Sem pripravljen rešiti vsak problem z moje stranke.Potrudili se bomo, da boste zadovoljni.(^v^)

Če želite naročiti po meri izdelka, prosimo, povejte nam vaše specifikacije v podrobnosti.Bomo poskušali naše najboljše, da izpolnjuje vaše zahteve.

povratne informacije:

Hvala za vas.Vljudno prosim, pustite dobre povratne informacije, da nas, če vam je všeč naša predmetov.Zagotavljamo vam, vaše 100% zadovoljstvo z našimi vzorci in storitev.

Če niste zadovoljni s točko po prejemu, bodite prepričani, da nas kontaktirate prvi!

Nudimo popolno ali delno nadomestilo, ki je odvisno od posamezne situacije, kadarkoli, saj boste dobili vaše predmete.

Vse slike so bile posnete v naravno svetlobo.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, da odpravite vse težave lahko pride, preden zapustijo povratnih informacij.

Zadovoljstvo strank je naše podjetje je cilj.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki