Nov Slog 17 Palčni Dojenček Rodi Punčko Veren Spanje Novorojenčka Baby Zaprtimi Očmi Princesa Dekle Lutka Za Otroke Modno Darilo Za Rojstni Dan

Nov Slog 17 Palčni Dojenček Rodi Punčko Veren Spanje Novorojenčka Baby Zaprtimi Očmi Princesa Dekle Lutka Za Otroke Modno Darilo Za Rojstni Dan

w182598

Novo

Na zalogi

€53.37 €30.42
Količina

Oznake: plašč set, dojenček rodi malčka, zložen rodi punčko, keiumi 17, bebe prerojeni polni silikona brezplačna dostava, 42 cm punčko, dekle waistcoat, grl rodi punčko, dojenček rodi dvojčka, stalnica rodi punčko.

Za naše stranke:

Smo tovarne neposredno prodajo, ne z whosale ceno in spusti ladje.Vse lutke, ki jih lahko izberete, so na zalogi.Čaka na vaša naročila.

Vse težave , ki vam ustreza, se najprej obrnite na nas namesto odprt spor in dajejo slab povratne informacije, kaj bo treba rešiti.Hvala, ker ste.

1)blagovna Znamka: KEIUMI

2)Telo:krpo telo s PP bombaža, lahko ne dajo v vodo.

3)Otroka velikost:17 cm približno 42 cm

4)Oči: Zaprte oči, tako kot spanje.

5) Las: Ročno zakoreninjena moher.

6)Struktura:Glavo, 3/4 okončine so vsi narejeni iz silikona.Uvožene mehko vinil proizvodnjo surovin, non-toksične; lutka okončin je lahko dejavnih, se lahko sedi ali leži,ne more stati,govorijo ali krmo.

7)Paket vsebina: Lutka, oblačila, magnetni cucla, steklenico mleka, rojstni list.

8)Uporaba:otroci, darilo za rojstni dan, otroci igrajo igrače, Božično darilo za vaše dojenčke ali vašega ljubimca in tudi zbirka za zbiranje ljubitelje

1. Lutka velikosti: naša lutka noge ukrivljen, smo ukrep lutka noge, saj je naravnost v državi, da je dolžina od stegna do kolen plus dolžina od komolca do tiptoes: torej obstaja 2-3 cm odstopanje zaradi različne načine merjenja.

2. Lutka dostava: Vse lutke bodo poslani v 2-5 delovnih dni po plačilu navzdol.Naša Cena ne vključuje davkov ali drugih skritih stroškov, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.upam, da boste lahko razumeli.

3. Barva razlika: obstaja barvne razlike zaradi barve odsev v monitor,osvetlitev, backgroud itd.

Dejanska barva velja za barvo lutka prejeli .

4.Lutka pribor: lutka poslano brez plenic zaradi nadzor teže.Če potrebujete, se obrnite na nas najprej, preden ga kupite.Mala plišastih igrač navadno pošiljanje enako kot slika, če je še niste na sliki pomeni, da ne bo vključuje v vaš paket.Včasih morda ni na zalogi, potem pa bomo poslali naključno za vašo punčko.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

5. Parcela je lahko stisnjena, ko ste prejeli po dolgi poti.Če je tako, lahko dajo lutka, pod, da zasije, po nekaj urah se boste vrnili v normalno obliko.Vse nadaljnje vprašanje, samo vas prosimo, da stik z nami.

6. Običajno smo poslali oblačila ločeno s punčko, če punčko oblačila, ki jih izberete, je temne barve, smo sugess uporabite sol, pranje oblačil, preden ste jo dali na lutko, da bi se izognili lutka, obarvane s temno barvo.

7. Vrnitev storitve: poskrbimo za vse elemente, ki so v 100% dobrem stanju in visoke kakovosti.Če ste nezadovoljni z predmeta, iz katerega koli razloga, pls vrnete v roku 7 dni od prejema, ga bomo zamenjali ali vračilo kupnine dana.Če izdelki imajo vse kakovosti težavo, vam bomo ponudili vračilo za vas.

KEIUMI, ustanovljen leta 2014, smo svoje tovarne, skladišča, strokovne službe ekipo, smo tudi odprli tujini skladišča v Brazilijo in Rusijo.Od ustanovitve podjetja, smo bili pozdravili kupci z visoko kakovostna, hitro prevoz, in dobro po-prodajnih storitev.

KEIUMI se je zavezala k ustvarjanju višjega blagovnih znamk, tako da je vsak otrok v vsaki družini se lahko zavedajo lutka sanje.

KEIUMI--ZA VAS IN MENE .

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki