Moda rdeče svetilnik, nakit sklopov

Moda rdeče svetilnik, nakit sklopov

w181321

Novo

Na zalogi

€14.39 €10.07
Količina

Oznake: obesek iz plemenitega jekla, naruto obesek, Luna, svetilnik, necklac, obesek, srebro, bebe, ki so prerojeni, SREBRNA, zapestnica, locket.

Opis Izdelka

Dostava:

1.Vaš jewelries, ki bodo dobavljeni z China Post Air Mail , EMS,DHL, Fedex .

2.Ko ste dobili svoj jewelries ,prosimo, potrdite, dostava na www.apok.si.Hvala !

Dobavni rok za vašo referenco: Fedex približno 5~8days DHL približno 5~8days EMS približno 5~15days China Post Air Mail približno 15~30days

Povratne informacije:

1.Če ste statified z jewelries, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.To je najboljša spodbuda za nas!Veliko hvala, če želite deliti svojo nakupovanje na vašem facebook ali twitter.

2.Če boste našli vse problemom kakovosti, prosim, pustite nam sporočilo ali e-pošti, nas kmalu.To ne pomaga rešiti problema, da nam negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas .

Poprodajne Storitve:

V malo verjetnem primeru, da boste našli vse problemom kakovosti ,prosim, pustite nam sporočilo ali e-pošti, nas kmalu .Bo bolje, da si vzamete nekaj fotografij za problem nakit .Bomo zamenjavo ali povračilo za vas, če mi potrdite problem.Prosimo, dovolite do 5 delovnih dni, nas, da ga obdela .

Opombe:

1.Če vaše naročilo je več kot 50 evrov brez ladjar stroškov ,boste dobili skrivnost brezplačno darilo !

2. V časih, vam ni treba plačati carino.Bomo razglasi naročilo nizke vrednosti, da bi se izognili davka.Vendar včasih v nekaterih državah, carinik lahko strogo.Mi ne nosi vse carinske dajatve ali dajatve, hvala za vas razumevanje.

3. Razlike v barvi mogoče zaradi nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da nakit je v napačne barve ,prosimo, obrnite na nas .Lahko dobite zamenjavo ali vračilo ko smo ga potrdite.

Najlepša hvala !Uživajte vaše nakupovanje !

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<