Buyee 1080P USB Webcam Kamero z Mikrofonom na Spletu Poučevanja Živo Konferenca Dela Video Ročno Ostrenje Spletna kamera

Buyee 1080P USB Webcam Kamero z Mikrofonom na Spletu Poučevanja Živo Konferenca Dela Video Ročno Ostrenje Spletna kamera

w181000

Novo

Na zalogi

€26.65 €15.99
Količina

Oznake: spletna kamera, 1080p webcam, usb webcam zoom, 1080 p webcam, wsdcam, veb kamera pc, 1080 webcam, 1080P HD WEBCAM, ov9726, 1080 p hd webcam.

Specifikacija:

1.Ime: USB Webcam 2.Pixel: 4 eur 3.Material: plastika ABS + PCB 4.Dinamični ločljivost: 1920 * 1080 5.Senzor slike: CMOS 6.Najboljši izbor slik: 1.5-5 metrov 7.Objektiv: širokokotni 2,8 mm, 3.6 mm 8.Nazivno napajanje: DC 5V 9.DSP čip: driverless 10.Osredotoča metoda: priročnik s poudarkom 11.Frame rate: 30 FPS 12.Vmesnik: USB2.0 13.Barva: črna 14.Namestitev gonilnika način: PC, imenovan 15.Android telefon brez voznika 16.Način namestitve: horizontalna namestitev, TV omara za vgradnjo, neto rdeče nosilec

Značilnosti:

1,Vgrajen dušenje zvoka mikrofona, lahko jasno slišali zvok, oddaljenimi do 10 metrov. 2,Visoka kakovost z vrhunsko videz.To lahko bend in stojalo, kot vam je všeč.Fiksna redni 60 CM goriščne razdalje.Samodejna nastavitev beline, samodejne barvne korekcije. 3,Gor in dol 180° nastavljiv, vodja 360 ° vrtljivost, lahko prilagodite glede na potrebe. 4,Uvoženih optično steklo objektiva, visoko natančnostjo, brez popačenja slike.Namenjeni za prenosne in namizne računalnike Android TV. 5,Podpora za Windows 2000 / XP / win7 / win8 / win10 / Vista 32bit, Android TV.Združljiv z USB2.0. 6,Podpira različne video konference programske opreme, Netmeeting in MSN, Yahoo in Skype in druge velike projekte, uživajte v velikem zaslonu vizualno doživetje. 7,Full HD kamera: Določen poudarek fotoaparat lahko podpira 1080P 30 okvir izhod, HD ločljivost video posnetek, ki je lažji, obnoviti barvo in jasnejšo sliko. 8,Ultra široki kot: 110 ° ultra širokim zornim kotom, širšo sliko poslovno področje, več področjih, je v konferenčni sobi so enostavno kritje.Oblikovanje ročno ostrenje objektiva lahko prilagodite ostrino z vrtenjem v levo in desno, primeren za bližnje razdalje in dolge razdalje. 9,HD Broadcast Mikrofon: Vgrajen zmanjšanje hrupa mikrofon naredi vaš glas jasnejši tudi v hrupnem okolju.Svetlo sliko, lahko dorečejo T-MF fotoaparata glede na svetlobne pogoje, da se vaše slike svetlejša in jasnejša. 10,Voznik-brezplačno plug and play (igra): S podatkovnim kablom USB, ki je neposredno priključen na računalnik, plug and play, ni treba, da namestite gonilnike in podpira večino avdio opreme na trgu.

Full HD 1080P

High-definition kamere prinaša prave barve slike, hitrost do 30 FPS, zagotavlja gladko sliko.

Široka Uporaba

Primerna za žive izdajateljev televizijskih programov, video konference, delo in office, spletni tečaji, dom, delo, online poučevanja, živo webcasts.

HD Broadcast Mikrofon

Vgrajen zmanjšanje hrupa mikrofon naredi vaš glas jasnejši tudi v hrupnem okolju.Svetlo sliko, lahko dorečejo T-MF fotoaparata glede na svetlobne pogoje, da se vaše slike svetlejša in jasnejša.

Voznik-brezplačno plug and play

Podatkovni kabel USB, ki je neposredno priključen na računalnik, plug and play, ni treba, da namestite gonilnike in podpira večino avdio opreme na trgu.

O ladijski:

1) E-pošta, China Post,www.apok.si Standardna Dostava ( 15-60) dni.Različne čas poštnine v različnih državah. 2) DHL,EMS ( 4-8working dni). 3) rok Dobave: običajno 3 delovnih dni.

O Garancijo:

1.Jamstvo 60 Dni, Mesecev. 2. Replece novo in dobro, če imaš ponarejene izdelke.Vendar se prepričajte, da je ne uporabljajo in ne človek poškodovan. 3.ladja nazaj k nam z dobro paket , izogibajte se poškoduje na poti vrnil. 4.Mi test 1 do 1 pred odpremo, 100% delajo dobro, preden odpremo

O Storitev:

Vsa vprašanja, ki so odziv na Kitajskem delovni čas,če imate kakršna koli vprašanja o izdelkih,vas prosimo, da nas kontaktirate ! 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 5. Kupec bo vrnitev ladjar stroškov , če je pokvarjen sami, ali da bi napačen izdelek .

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki