Touch Pen Pisalo, Svinčnik, Pero za Risanje Kapacitivni Zaslon na Dotik Peresa Mobilni Telefon, Pametnih Pero Pripomoček Za LG Stylo 6 Q730AM

Touch Pen Pisalo, Svinčnik, Pero za Risanje Kapacitivni Zaslon na Dotik Peresa Mobilni Telefon, Pametnih Pero Pripomoček Za LG Stylo 6 Q730AM

w18013

Novo

Na zalogi

€9.96 €6.38
Količina

Oznake: mobilni pero normalno, huawei m svinčnik, splošna, mobilni telefon, pisalo, lg tv, spusti pero, 3ds xl pero, smart usb c, lg stylo zamenjava pisalo, elastico pametni pero, slim pisalo.

Opis:

1. High-end tehnično podporo.Sprejme edinstveno kapacitivni pero rešitev pero tehnologije.To omogoča odziven, naravno in intuitivno pisanje in slikarske izkušnje, s čimer se natančno reprodukcijo zapletene podrobnosti umetnine.

2. Pero vam omogoča, da prevzamejo hitro ugotavlja, risanje ali urediti skupaj z vsemi drugimi tipičnih zaslon na dotik ukazi.

3. Uporabite vgrajeno v pomlad pisalo, da se zavrti vaš lastni stvari.Pisanje, urejanje, doodle, skice, barvo in zapišete ugotavlja, kjerkoli in kadarkoli.Pisalo je namenjen za natančnost in točnost, kar lahko izboljša svoje delo in igra slog.

4. Modi in strokovno.To vam lahko prinese pravi pero dotik.To je inovativno orodje, ki se lahko zlahka izkušnje in izboljšanje vaše izkušnje na napravi.

5. Peresa so primerni za LG Stylo 6, za Q730AM, za Q730VS, za Q730MS, forQ730PS, za Q730CS, za Q730MA.

Specifikacija:

Postavka tip: površina pisalo

Barva: srebrna

Material: aluminij zlitine

Primerno za: za Stylo 6, za Q730AM, za Q730VS, za Q730MS, za Q730PS, za Q730CS, za Q730MA

Seznam Vsebine:

1*Pisalo

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<