Poročne Obleke 2020, Poročno Obleko Z Odrezanimi V Elegantno Suknia Slubna, Tila Poročno Obleko Z Beaded Appliques, Princesa

Poročne Obleke 2020, Poročno Obleko Z Odrezanimi V Elegantno Suknia Slubna, Tila Poročno Obleko Z Beaded Appliques, Princesa

w179898

Novo

Na zalogi

€89.34 €87.56
Količina

Oznake: obleke delo rokavi, hooltprinc poročno obleko, polka dot telovnik, demin čipke obleko, afriške dashiki obleko maxi, beli čaj dolžina poročno obleko, kratka poročne obleke 2021, dess čipke obleko, ruffle poročni obleki, obleko poletje.

Osebno Imamo tudi velikosti, barv in stilov, ki so na voljo.Pošljite nam vaš podrobne velikost: prsi, pas, boki in talne odprtine. (glej opis izdelka seznam), smo vedno na voljo.

Opomba: Če želite po meri , Izberite vse standardne velikosti, ko oddaji naročila in vnesite podrobnosti merjenja v okence za sporočilo, ko se odločajo za plačilo.

Naše poročne obleke so narejene poklicnih oblikovalcev, ki ima deset let izkušenj.Visoka kakovost materialov, izbor in fine podrobnosti obdelave.

Prosimo, preberite velikost grafikona sliko previdno, preden bi nas obleka

Kako Meriti

vrnitev

Express: traja 5-12 dni, da pridejo

Air Mail: traja 11-40 dni, da pridejo.

Poskrbite, da boste prejeli vaš uvoz davčna brezplačna, da bomo ugotovi kot "darilo" z nižjo vrednost.Uvoznih dajatev ali pristojbina za kupca odgovornost.

Če želite vračilo, se obrnite na nas za vrnitev RMA No In naslov v 7 dneh.Po prejemu obleko.Vrnitev stroški poštnine bo kupec je odgovoren,

Upamo, da ste zadovoljni z našo obleko in storitev.Če pride do težave, se najprej obrnite na nas, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.

1. Dobrodošli na debelo, več kakovosti popust.

2. Nudimo neposredno ladijski prevoz.

3. Nudimo OEM in prilagojenih storitev, ni minimalne količine naročila.

Vse e-pošte, se bo vrnil v roku 24 ur.Če ne prejmete naš odgovor, se znova pošljite vaš elektronski naslov in vam bomo odgovorili ASAP.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<