Spominske Pene Vzglavnik Spanja Vratu Varstvo Slow Rebound Metulj Oblikovan Pomnilnika Blazine Anti-smrčanje Protibakterijsko se Sprostite Za Odrasle

Spominske Pene Vzglavnik Spanja Vratu Varstvo Slow Rebound Metulj Oblikovan Pomnilnika Blazine Anti-smrčanje Protibakterijsko se Sprostite Za Odrasle

w179805

Novo

Na zalogi

€25.19 €4.03
Količina

Oznake: vezenje blazino, okrepitev blazine, maska za spanje, krila spanje, vrgel blazino rock, vzglavnik potovanja, blazine dolgo, pena memory blazino, acoust pene, pokrov pilow.

Pozdravljeni moj prijatelj :) sem vesel, da si prišel, da moj izdelek!Jaz sem Tim, prodajalca o tej trgovini!To je naša nova spominske pene vzglavnik .Blazine spodbuja pravilno poravnavo hrbtenice, ki razbremeni, da vam pomaga dobiti popoln spanec.Ker je to nov izdelek, Zato ponujamo najboljšo ceno za to spominske pene vzglavnik.Če vam je všeč!Kupi!

Če potrebujete velika velikost vzglavnik, prosimo, kliknite na spodnjo povezavo za nakup.

Informacije o izdelku: Ime: spominske Pene Vzglavnik Material: Pomnilnik bombažne Prevleke: Žamet, pleten Teža: 550 g Velikost: 50x30x12cm Barva: Navy, Beli Del: Vratu Uporaba: Spalna Starostna Skupina: Vse 100% Čisto Nov Paket Vsebina: 1 x spominske Pene Vzglavnik značilnosti Izdelka: 1. Glede ergonomije, fit glave in vratu krivulje, učinkovite razgradnje tlak. 2. Temperatura, občutek memory funkcija, nobenega pritiska, tako da je pretok krvi. 3. Visoko vratu blazino, nizko blazino, zmerno trdoto, ki zagotavlja glave, vratu dobro podporo silo. 4. Uporaba visoko kakovostnih surovin in napredno tehnologijo obdelave, kakovost proizvodov in varnost. 5. Sprostite vrat in ramenski mišice za lajšanje vratu, utrujenost, ramen in bolečine v hrbtu.Vzdrževati stalno podporo obliko skozi noč. 6. Blazine spodbuja pravilno poravnavo hrbtenice, ki razbremeni .Udobno materiali: Zelo mehka in ustreza vašim vratne hrbtenice.Pustite, da ste boljši spanec.

Realne slike:

Fotografije, ki jih moje stranke, delite z mano.To je zelo udobno in bo moje stranke zaspite hitreje in izboljša kakovost spanja.

Vprašanje & Odgovor O zračnih mehurčkov: spominske pene izdelki so penasta razpoložljivega jedra za brušenje orodja, ki bodo nedvomno majhne zračne luknje v izdelku.Zračne luknje so tudi pomembna osnova za razlikovanje rezanje gobice iz pomnilnika bombaž.Zračni mehurčki, ne vplivajo na uporabo izdelka.Vzglavnik jedro vzdrževanje: Po uporabi za čas, vas prosimo, da se za prezračevane mesto, da se posuši na zraku in sterilizirajte.To pomaga blazino core, da ostane elastična.Mehko trdota: Poliuretan je temperaturno občutljivo gradivo.Izdelek spremembe s sezono, in tam se bo stopnja mehke in trde spremembe, kar je normalno.O vonj: Ker je izdelek bo imajo nekaj surovin vonj le po tem, ko je proizvedeno, paket bodo zaprti med prevozom, in bo imel rahel vonj, ko je odprta.To je normalno in ne vpliva na uporabo in zdravje.O Kromatične Aberacije: Shranjujte slike, ki so posnete v naravi.Zaradi različnih razlogov, kot so fotografiranje svetlobe, okolje, zaslon računalnika in računalnik osebni razumevanje barvo, bo to povzročilo rahlo barvno razliko.Previdnostni Ukrepi Za Uporabo: 1. Ne izpostavljajte soncu 2. Ne uporabljajte pralni stroj za čiščenje notranje jedro 3. Pillowcases so odstranljive in pralne Dragi prijatelj: Opomba Prosimo, dovolite majhno ročno merjenje napako.Hvala!

Če ste naročilo prekliče ali drugih razlogov,, vse vračila, bo treba nazaj v vaš račun v roku 7 -10 dni po www.apok.si.O Plačilu: sprejemamo alipay tukaj.Vse kreditne kartice ali bančne kartice in PayPal Plačilo in Banke.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Če si želite plačati kakršen koli drug način, se, prosimo, obrnite na nas, preden se vaše plačilo.O povratne informacije: Če ste zadovoljni s točko, ko je v dobrem stanju.smo iskreno za vas vabimo, da nas pusti vse 5-zvezdic pozitivne povratne informacije.Če ste disatisfied s artikel ali storitev, se najprej obrnite na nas, bomo ponudbo najboljših rešitev in težje delo, da vam več odlične storitve.Hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<