Brezplačna dostava Powerway R36 ogljikovih cesti hub črno aluminijasto ohišje CNC

Brezplačna dostava Powerway R36 ogljikovih cesti hub črno aluminijasto ohišje CNC

w179390

Novo

Na zalogi

€49.32 €46.36
Količina

Oznake: kolo hub, hub powerway r51, freehub novatec, powerway, hub powerway r13, telo pest, bitex vozlišči 28, hub powerway r36, moški body building, zvezdišče usb.

PHB-R36 PFH-R36 TEŽA 85g 206g ZAPRTI LEŽAJI 2 4 18 7-14H(21) G3 GOVORIL LUKNJE 20 24 O. L. D. 100 mm 135 mm OS Ø9 Ø1

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

Nismo odgovorni za proizvode, ki so zasegli vaše lokalne navade.Ne moremo nadzor vsako možnost oziroma pravico, da se carinska drži.Če vaše carinski imajo vaši izdelki in ne spustite nazaj k vam iz kakršnega koli razloga, pravila ali politike, ne bomo povračilo in niso odgovorne za takšne zadeve.

Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo.Če obstajajo nekatere nepričakovane težave zgodi, upamo, da za reševanje problemov s kupcem skozi prijazno na naslednji način:Če je kakovost težav, kupec lahko predloži trdijo v 15days po prejemu blaga, mora kupec zagotoviti fotografije ali video posnetki in druga dokazila, da prodajalec, za identifikacijo.

Človek poškodovan, kupci prevzeti polno odgovornost.

Kakovost izdelka program za obdelavo:

a) kupec blago vrnili nam, in povrne stroške dostave, potem ko prejmemo blago ,vam bomo poslali nov izdelek za kupca in plačati za ponovno pošlji shipping stroški

b) Če je blago (skupne cene, vključno dostava je manj kot 10USD) ima težave s kakovostjo, bomo ponovno poslati nov izdelek kupec v naslednjem naročilu, če kupec ne načrtujejo, da bo nov red v bližnji prihodnosti, kupec lahko plača poslati prevozni stroški in zahteva, da ponovno poslati nov izdelek.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas po e-pošti ali v naši trgovini manager:Kabini, neposredno PREDEN je zapustil koli negativna ali nevtralna povratne informacije, Bomo ravnali z vami, da reši vse težave v najkrajšem možnem času.Nudimo 7/24 storitev.Prosim, vas prosimo, da stik z mano, če imate kakršnakoli vprašanja o moji izdelki.Vaše vprašanje bo odgovoril v roku 12 ur.Želijo imate veliko nakupovalno izkušnjo tukaj!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki