Elektronski šparovček ATM Gesla Denar Polje Varnost Elektronskih Geslo Žvečilni Kovanec Polog Gotovine Pralni Darilo za Otroke, Otroci

Elektronski šparovček ATM Gesla Denar Polje Varnost Elektronskih Geslo Žvečilni Kovanec Polog Gotovine Pralni Darilo za Otroke, Otroci

w178989

Novo

Na zalogi

€24.60 €15.99
Količina

Oznake: otrok presence, baby zaklepanje, atm mini, varnost denarnih denar polje, komplet surviv, atm, kovanec prašičev, določite sef, denar album bankovcev, avto denar varno.

Značilnosti:

Visoka kakovost

Simulacija varno strukturo, čeprav material je varstvo okolja ABS materiala, ni pa vnesite geslo, ki ga na silo odpreti, ni lahka stvar.

Samodejno denarja reža

Dal bankovcev v depozit vrata in ga nežno potisnite obrnite stikalo, se bo samodejno vključeni v sef (opomba: za obdelavo bankovcev, ki je prestar in preveč mehko morda ne boste mogli zagnati obrnite stikalo)

Obrnite stikalo za odklepanje

Brez popravite vnos gesla, tega stikala ne more biti vklopljena.Po vnosu pravilnega gesla, zelena luč se vklopi, da odprete varne.

Geslo tipkovnico

Štiri elektronska zaščita z geslom, lahko spremenite svoje geslo, bolj varno in zanesljivo.4-mestno geslo lahko nastavi na bo, in tovarniško nastavljeno geslo je 0000. Če pozabite geslo, vam lahko odstranite baterijo in pustite, da sedi za nekaj časa, da obnovite tovarniške Nastavitve.

Velik prostor

Zelo velik prostor, ne samo, da lahko za shranjevanje denarja, tudi lahko polog nekaj prepovedanih blizu pripomočkov med njimi.

Kovanec v režo & glas & shranjevanje stvari

Z geslom, glas, poleg prihranka denarja, temveč tudi zagotoviti prihranke ciljev, finančno načrtovanje.Lahko uporabite za shranjevanje igrač, nakita, bankbooks, itd.Režo kovanec v režo lahko vstavite KOVANCE ali papirnati denar.

Uporaba operacijskega

Če želite odpreti sef, najprej vnesite štirimestno geslo.Privzeto: 0000

Sledite navodilom, da uporabite sef:

Vnesite štirimestno geslo in zelena luč se vklopi.Če vnesete napačno geslo, rdeča lučka zasveti in slišali boste "prosimo, poskusite znova".Zavrtite gumb v smeri urinega kazalca, da odprete vrata.Če zelena lučka sveti približno 10 sekund, boste zaslišali škripa, ko so se vrata odpre.Če so vrata že odprta za več kot 10 sekund, zeleno luč ugasne in zapiska vsakih 20 sekund.Če želite ustaviti beeping, zaprite vrata.Dal papirnati denar v usta papirnati denar.Papir denarja je lahko neposredno vnesete.Nato boste lahko umaknili denar neposredno s pritiskom kodo.

Ko končate, zaprite vrata in ga zaklenite.

Če želite spremeniti svoje geslo, sledite tem korakom:

Vpišite trenutno geslo (originalno geslo 0000), da odprete varna vrata.

Dolgo povezavo "*" tipko lučka utripa.

Vnesite novo 4-mestno geslo v 15 sekundah, pritisnite tipko"#", da potrdite shranjevanje novo geslo in lučka neha utripati.

Opomba: če ima nova gesla ni vpisana v 15 sekundah, program bo ustavil in je treba znova vzpostaviti.

Spustite tipko "*" gumb in zaprite vratca.

Prestižen ali glas: vnesite svoje trenutno geslo in odprta vrata

Potisnite stikalo (hrbet, vrat) levo ali desno, da nastavite beeping ali govorimo zvok in zaprite varno kabinet vrata

Specifikacije:

Tip: ATM gesla polje samodejno denar polje

Količina: 1pc

Material: ABS + elektronske komponente

Barva: Srebrna/zlata/ modra/roza/črna

Baterija: 3*AA baterije (Niso vključene)

Velikost: 13*12.5*19.5 cm/5.1*4.9*7.7" (L*W*H)

Package:

1* ATM gesla polje samodejno denar polje

1* izvijač

1* angleški in Kitajski uporabniški priročnik

Garancija

1. Normmly bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga www.apok.si.

2. Vsi predmeti, ki bodo skrbno test pred dostava.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.

3. Obljubljamo, garancija za kakovost v enem letu in bomo popravili brezplačno.Vrača poštnina je treba plača kupec.

4. Če ne boste zadovoljni z izdelkom, vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi vam bomo zadovoljivo rešitev.

Vrnitev&Vračilo

Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.IZJEM Ni.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži.

Carinske Dajatve

Kupec je odgovoren za vse davčne in /ali dolžnost za njihovo državo.Uvoz davki in dajatve, ki niso vključeni v to em cena.Prodajalec ne bi plačali za Vse Carine,Uvozne dajatve,Uvozna Dajatev.Kupce prosimo, da zavestno izpolnjujejo obveznost za plačilo davka in carinjenje.

Povratne informacije

Mi bo zagotovil naših najboljših izdelkov in storitev za vas.Res upam, da ste zelo vesela, ko prejme naš paket!

Če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga,prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da vam pomaga rešiti vsak problem, dokler ste zadovoljni z nakupom od nas!Najlepša hvala za vašo podporo in zaupanje!

Pošiljko

1.Večina izdelkov, ki bodo dobavljeni v roku 72 ur(izključitev holiay in weenkend) po jasno plačilo prejmemo.

2.Prosimo, izpolnite pravilno odpremno naslov in kontaktni telefon za naročila, ne bomo sprejeti nobenih undelivery reponsibility zaradi napačne podatke o Prejemniku, ki ste jih dali.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki