Park orodje Apa Scw Kolo, orodje za Popravilo Ročice Pest Pokrov Pesta Ključa Bottom Bracket Zaklepanje Ključ Nastavljiv Ključ

Park orodje Apa Scw Kolo, orodje za Popravilo Ročice Pest Pokrov Pesta Ključa Bottom Bracket Zaklepanje Ključ Nastavljiv Ključ

w178591

Novo

Na zalogi

€6.49
Količina

Oznake: kolo suzuki, dartmoor, park orodje, bb92, izposoja bottom bracket orodje, park orodje za profesionalni komplet, center orodje za zaklepanje, kolo hub orodje, za prevoz koles, unior pest odstranjevalec.

Park Orodje Pin Napenjala zasnovano tako, da maksimalno uporabnost in vsestranskost na najnižjo možno ceno.Težka, visoka ogljikovih orodnega jekla se uporabljajo na vsako orodje, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.Ročaj je vinil, prevlečeni, da dajejo dober oprijem.Vsak Pin Ključ, ki je barvno kodirani za enostavno priznanje.

ZNAČILNOSTI : SPA-1

Ustreza prilagajanje pokala na veliko nastavljiva vrsta dnu oklepajih Krogu pin konča imeti premer 2.9 mm

ZNAČILNOSTI : SPA-2 Ustreza eni-tipka za sprostitev ohranjanje obroči na Shimano® in Campagnolo® cranksets in prilagajanje cone na najbolj pest grozdov (ne freehubs) Prilagodi na široko paleto pin hole širine Pin premer je nominalno 0.090" (2.3 mm)

NASTAVLJIV KLJUČ SPA-6

Ta ključ uporablja utrjene, zamenljive zatiči nominalno 2.2 mm v premeru.Izdelani za težka uporabo, je razdalja med zatiči je nastavljiv, kar omogoča uporabo na skoraj vseh obešalnik skodelice z uporabo pin luknje.

ZAMENJAVA PIN :1501 Je 1501 je eno zamenjava pin za uporabo z HCW-4 ali SPA-6.

ROČICE IN BOTTOM BRACKET KLJUČA : HCW-4 HCW-4 FUNKCIJE Center za center meritev med zatiči je 29mm.Pin premer je nominalno 2.2 mm.

BOTTOM BRACKET LOCKRING KLJUČA HCW-5 dvostranski bottom bracket lockring kavljem ključ.Ena stran je eno kljuko, v drugi je kavelj ključ s 3 zareze za boljše sodelovanje v lockrings.Tri-kavelj koncu bo ustrezal 3-zarezo lockrings z največjim zunanjim premerom 46mm, in manjše premer (v izvrtini) od 40 mm.

NASTAVLJIV POKAL KLJUČA HCW-11 HCW-11 prilega reži bottom bracket prilagajanje cups skupni starejših angleški kolesa in manj drago kolesa z dvignjeno 16 mm klešče za stanovanja.Na nasprotni ima dve sponki, ki so približno 23 mm x 5 mm za skodelice z vgradne reže.

BOTTOM BRACKET KLJUČA HCW-18 HCW-18 je dvojno končalo ključa za uporabo na nekaj-kos ročice/bottom bracket sistemov.En konec prilega reži prilagajanje stožci, z zunanjim premerom med 42mm in 44 mm.Nasprotni konec paše tri-zarezo omejeno stožci, z zunanjim premerom med 42mm in 46mm.

FIXED-GEAR LOCKRING KLJUČA V HCW-17 značilnosti dveh različne polmer, kljuke za natančno prileganje na najbolj fixed-gear lockrings.V HCW-17 je lahko v dveh različnih koncih.HCW-17 FUNKCIJE Velika, da se prilega obroči z zunanjim premerom, 41, 42, 43 in 44 mm sklada Tudi enotno hitrost kaseta vozlišč uporaba lockrings z zunanjimi zareze 11-5/8" (29 cm) v dolžino za odličen vzvod.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<