Oblak Obesek Lahka PVC Bombaž Vzmetenje Lučka Hotel Dnevna Soba, Jedilna Miza Otrok Otroci Soba, Vrtec, Trgovina, Center za Razsvetljavo

Oblak Obesek Lahka PVC Bombaž Vzmetenje Lučka Hotel Dnevna Soba, Jedilna Miza Otrok Otroci Soba, Vrtec, Trgovina, Center za Razsvetljavo

w177940

Novo

Na zalogi

€65.76 €55.90
Količina

Oznake: sodobna chandelie, oblak, naloga luči, lučka led, lamparas techo, 3d zmaj lučka, spalnica furnitur, obesek svetlobe cemente, 3d srce lučka, preprost obesek svetilke.

Oblak Obesek Lahka PVC Bombaž Vzmetenje Lučka Hotel Dnevna Soba, Jedilna Miza Otrok Otroci Soba, Vrtec, Trgovina, Center za Razsvetljavo

Material: PVC+Železo

V oltage: 110V-240V

Žarnica Vtičnico Tip : E27

Velikost: Glej Spodnjo Sliko

Viseči Kabel Dolžina: 120 cm (kontaktirajte nas, če potrebujete daljši kabel)

* Ta svetilka lahko uporablja v vseh državah na svetu

* Prilagajanje na voljo.Če potrebujete druge barve ali drugih velikosti, samo stik z nami, pred vami kraj, da.

O Plačilu:

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.apok.si .com.Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.apok.si , in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,: VI ZA PLAČILO NE VKLJUČUJE DAJATEV, LOKALNIH DAVKOV ALI DRUGIH UVOZ PRISTOJBINE.

O Ladijski:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov MORA MATCHyour naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi andholidays.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Ladjar stroškov : Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.Vendar je večina naših izdelkov bo ponudbe brezplačne dostave storitev.

Vrnitev & Vračilo:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma itwas prejeli.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, je isconsidered uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Tam so NOEXCEPTIONS!

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz .

O Jamstva:

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke(razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku(in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.NE BOMO POPRAVIL ALI ZAMENJAL IZDELKE Z ANEXPIRED GARANCIJO.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.apok.si!

O Povratnih Informacij:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna .Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembno, tudi za vas.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<