PORORO 3-15 kg nastavljiva velikost bambusa oglje, notranji žep, plenic, baby večkratno uporabo krpo plenic pleničke z dvojno noge gusset

PORORO 3-15 kg nastavljiva velikost bambusa oglje, notranji žep, plenic, baby večkratno uporabo krpo plenic pleničke z dvojno noge gusset

w177844

Novo

Na zalogi

€4.53
Količina

Oznake: eko, plenic za enkratno uporabo, bambus zobna ščetka, mens abdl, plesti plenic pokrov, Plenic, odraslih krpo plenic, alva baby krpo plenic, big bambu, talna obloga nalepka.

PORORO 3-15 kg nastavljiva velikost bambusa oglje, notranji žep, plenic, baby večkratno uporabo krpo plenic pleničke z dvojno noge gusset

ATTN: če bi 10-1000pcs, pls stik z nami za veleprodajno ceno.če obstaja kakršen koli problem po prejemu blaga, pls stik z nami pred odhodom slabe povratne informacije.hvala:)

Barve: na voljo imamo 20colours, ki je na zalogi, izbirate lahko ne glede na barvo, ki vam je všeč.samo povej mi, barve, števila.drugače bomo poslali na naključno.

Postavka podrobnosti:

Plenic Material:

- Zunanji Sloj: Zunanji/Pokrov Plast je izdelana iz Nova Izboljšana Termoplastični Poliuretan (TPU) Plastificirane Tkanine, ki je zelo Vode na Mraz, Zračen in Zelo Vzdržljiv.To je mogoče oprati brez deformacije in daje idealna zaščita za vašega otroka, posteljo in Posteljnino iz uhajanja.

- Notranja Plast: bambus, oglje

Značilnosti:

- Velikost: Za dojenčke mase 3 - 15 kg

- Dimenzije vstavi: 35 cm v dolžino (13.77`) X 13,5 cm v širino (5.31`)

- Pranje temperatura: pod 30°C. (Manj kot 86 °F)

- Ena velikost modela: S. M. L vse v eni velikosti. (Prosimo, prilagodite gumb glede na velikost telesa baby)

Koliko plenice potrebujete?

- Novorojenčka do 4 mesece -- 20~30 plenice

- Za malčke (od 4 do 10 mesecev) -- 20~25 plenice

- Malček (nad 10 mesecev) -- 15~20 plenice

To je odvisno od tega, kako pogosto se vam perila.

1. Pranje ročno in strojno sta OK.

2. Ločene različne barve, da se prepreči sprememba barve.

3. Pranje temperaturo pod 30°C. (manj kot 86 °F) je bolje.

4. Odstranite vstavite obrazec žep nežno

5. Pranje brez belila in mehčalec je veliko bolj zdravo za vašega otroka.

6. Sušenje pod soncem lahko znebite veliko bakterij

1. Vse parcele bo ladja v 2 dneh po tem, ko plačilo potrjen.

2. Če ladje, ki jih na Kitajskem post register air mail, bomo izražajo svoje predmete, kot "Darilo", razglašena bo $5-$10.

Način Dostave:

DHL bo 3-7 delovnih dni, po tem, ko smo ladje parcela ven.

FedEx bo 4-6 dni po tem, ko smo ladje parcela ven.

E-pošta v ZDA bo take15--25 dni

Ruski posebno linijo za ruske Federacije bo 25--30 dni

1. Obljubljamo 90 dni vrnete, od dni od nakupa/računa datum.

2. Prosimo, da obdržite svoj elemente nove, nerabljene, unwashed postavke v prvotno stanje, se lahko vrne.

3. Stranke, plača za povratni prevoz, ko bomo prejeli povratno parceli, denarja, bomo povračilo v 10 dneh.

4. Če ste prejeli plenic, ki so okvare/plenic, ni mogoče uporabljati, prosimo, da fotografije do nas, bomo poslali zamenjava ali vračilo denarja.

Če ste zadovoljni z našimi elemente, daj nam 5 zvezdic.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in striver for100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas takoj, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

YIWU Babyshow Mater Tovarne, je bila ustanovljena v letu 2010, naši tovarni večjih v proizvodnjo in trženja sonaravnega baby krpo plenic.Naši glavni proizvodi vključujejo: baby krpo plenice, plenic zajema, usposabljanje hlače, plavati plenic,all-in-one/AI2 plenic, mokro/suho torbe, plenic pails, baby spreminjanje blazine, baby plenic vložki, flushable plenic obloge, tudi ženske, sanitarne brisače, prsne blazinice.Stranke zadovoljstvo je naše kdaj trajno opravljanje dejavnosti.Da bi zagotovili visoko kakovost naših izdelkov, smo ustanovili tudi strog nadzor kakovosti sistem in naše plenice minilo SGS Certifikat.So nontoxic, voditi brezplačno, formaldehida, brezplačno in dovolj varen za vaše dojenčke.Sprejemamo OEM in ODM naročila.Trgovina na debelo in drobno, je tudi pomembno za nas.Če ste zainteresirani in so namenjeni za sodelovanje z nami, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<