CPAM Brezplačna Dostava+na Debelo 100 kozarcev 4 mm Visoko poljski iz Nerjavečega Jekla, Nakit, Prstani

CPAM Brezplačna Dostava+na Debelo 100 kozarcev 4 mm Visoko poljski iz Nerjavečega Jekla, Nakit, Prstani

w176831

Novo

Na zalogi

€17.25
Količina

Oznake: 100 kos corsage, xunzhe 100 kos, ravnovesje 100 kos, broche 100 kos, kovanec za 100 kos, 100 kos pop, deco 100 kos, 100 kos podatki, 100 kos stolpec, 100 kos megnet.

1.Material: nerjaveče jeklo

2.S ize :16-17-18-19-20-21 mm v premeru mešani

3.MOQ: 100 kozarcev

4.Pakiranje :100 kozarcev v opp vrečko

US$ 29.99 /veliko

100 kosov / veliko

US$ 27.99 /veliko

100 kosov / veliko

US$ 23.99 /veliko

50 kos / veliko

US$ 23.99 /veliko

50 kos / veliko

US$ 19.99 /veliko

36 kos / veliko

US$ 19.99 /veliko

36 kos / veliko

US$ 17.99 /veliko

12 kos / veliko

US$ 14.99 /ducata

Garancija in Politika Vračanja povrnili vam Bomo elemente, na katerega koli razloga, če nam sporočilo v 14 dneh od datuma, ki ste ga prejeli.

Nadomestilo bodo imeli, če element je vrnil v izvirno stanje.Na prejem izdelka, povrnili vam bomo takoj.Za ne-okvare Postavka kupec zahteva, da se plačilo za dvosmerni ladijskega tovora.Dostava in zavarovanja so stroški, ne vrača.

Dostava Politike pošljemo s priporočeno letalska pošta, DHL,UPS, FEDEX, ali EMS.Izbrali bomo na hiter in zanesljiv način za dostavo.Shrani na ladijski promet, in safter po povzetju.Mednarodni Kupec prosimo, upoštevajte:

1> ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Ti stroški niso vključeni v postavko ceno in shippingcost.

2> Prosimo, Preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/ nakupu.Ladje po vsem Svetu, razen(Italija,Francija,Afrika) rok Dobave:

--Z Letalom:na Splošno,o 1-2 tedna za AZIJA,Zahodna Euro,Severni Ameriki.

--Z Letalom:na Splošno,približno 2-3 tedne, da Južna Amerika,Srednji vzhod,Vzhodno Euro,Arica.Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 24 ur takoj, ko bo vaše plačilo potrjen.Včasih bo datum zamudo zaradi pomanjkanje.Vendar,vas bomo obvestili preko E-pošte.Če bi plačilo preko alipay.Mi ladja v alipay'saddress SAMO.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v alipay se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.Ne bomo ladja na P. O. Box in APO/FPO naslove.

Plačilo informacije,Ponudbe Politika & Pogojev sprejemamo Alipay & Bančno Nakazilo,in someother načini plačila.PLZ, kontaktirajte nas za več podrobnosti preko e-pošte.Mi bomo samo ladje, za vašo alipay potrdil naslov.Plačilo mora biti plačan v roku 7 dni od dneva dražbe.Ponudba je pogodba,PLZ le nakup, ki ga nameravajo plačati kot neplačnik bo treba poročati alibaba in prejeli neplačane postavka stavke.Pridržujemo si pravico, da CANCLE ponudbo iz alibaba članov z Nič/Negativne/Zasebno povratne informacije.Tak ponudnik prosimo, da nas kontaktirate pred oddajo ponudbe.Če zgoraj navedeni pogoji niso sprejeli vas,pls donot ponudbo.

Stik z nami & Feed nazaj Zaradi velikega obsega v povratne informacije, je naš sistem je zasnovan tako, da pustite pozitivne povratne informacije za vas, ko smo dobili pozitivne povratne informacije.Nam je mar za naše cenjene stranke, in bodo vedno poskušali pomagati.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Pomagali vam bomo rešiti problem.Smo appreceate svoje pozitivne povratne informacije.

HVALA!!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki