10 x 30 ml Prenosni Črno Belo Steklo Perfum Tehtnica Kvadratnih Stekleničke s Kapalko Eterično Olje, Kemično Parfum v Kozmetični Posodo

10 x 30 ml Prenosni Črno Belo Steklo Perfum Tehtnica Kvadratnih Stekleničke s Kapalko Eterično Olje, Kemično Parfum v Kozmetični Posodo

w17538

Novo

Na zalogi

€21.37 €20.73
Količina

Oznake: 30 ml kvadratnih stekleno kapalko steklenico, lip glosss cevi, veliko prazne stekleničke parfuma, bela srebro v kozarcu, 30 ml steklenice, motnega stekla kozmetika, vzporedno stekleno posodo, aplikator steklenico lase, gel za nohte, monasi, za večkratno uporabo kozmetičnih posode.

O nas:

Happy house trgovina je specializirano za proizvodnjo in izvoz različnih vrst stekla in plastičnih steklenic.Naše steklenice se pogosto uporabljajo na področjih medicine, kozmetika, dekorativne in skladiščenje.Smo izvozno usmerjeno podjetje. 70% naših izdelkov, ki se izvažajo.

O ladijski

Na splošno, smo ladjo skoraj postavke z DHL, razen nekaj velikih predmetov.Za nekaj velikih predmetov, ki jih uporabljamo China post.Hitra dostava je tisto, kar moramo imeti trdo delajo na.Včasih, če DHL je zaposlen, in vaš paket je čakati, da se naloži DHL letalo, mi pa vam bomo uporabili, Fedex/UPS/TNT/EMS/DPEX ali drugih hitro dostavo.

Če potrebujete imenuje shipping company, nam pred vašim naročilom, ker smo morali ponovno izračuna poštnine.V splošnem poštnina ohranja enako.Ampak, da nekatere regije, nekatere ladjarske družbe(kot so EMS/TNT) so nekoliko dražji od DHL.

V besede, najhitrejša dostava je tisto, kar smo nadaljevati z delom na.

Vendar pa, večina www.apok.si prodajalci ladje, ki jih na kitajskem post, ki je veliko cenejši, vendar veliko počasneje, kot DHL.

OPOMBA: Kupec je odgovoren za davke ,carine in druge dajatve v tranzitu !Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni preverjenih naslov za www.apok.si.Če je vaš naslov spremembe, prosimo, obvestite nas v času

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki