Mini Brnenje NLP Strani Gesto RC Helikopter Quadrocopter Dron Ir Indukcijske Letalo, ki Plujejo pod Žogo Igrače Otroci Darilo Strani Letalo

Mini Brnenje NLP Strani Gesto RC Helikopter Quadrocopter Dron Ir Indukcijske Letalo, ki Plujejo pod Žogo Igrače Otroci Darilo Strani Letalo

w175338

Novo

Na zalogi

€8.21
Količina

Oznake: velika quadrocopter okvir, brnenje mini brezpilotna letala, komplet za quadrocopter, quadcopt, tujec nlp, brnenje mini, pravljice pravljice, brnenje jjrc x12, ls mini brnenje, žerjav model.

Značilnosti:

Strani držo senzor

UFO igrača z vgrajenim držo senzor lahko spremenite svoje letenje smeri glede na svojo roko drži na svetlobo, desno in navzgor.UFO igrača je zabavno, da se igrajo sami, ali z več prijatelji.

Utripajoča svetloba

NLP je igrača izdelana z rdečo, modro in zeleno luč, kar je priročno za blizu delovanje.Utripajoča luč tudi povečanje igralnost.

Samodejno

UFO igrača lahko prepozna oviro med letenjem in samodejno se izognili ovire.

Mehko anti-shock materiala

UFO igrača sprejme mehko anti-shock plastičnega materiala, kot trk vrstice, ki lahko učinkovito zaščito NLP igrača telo, ko pade na tla ali črpalke z drugimi stvarmi.

Polnjenje prek kabla USB

Tam je USB kabel za polnjenje priložene v paket, ki je primeren za polnjenje z računalnikom, moč banke, vtičnico in tako naprej.

Enostavno ustaviti

Primite, ki plujejo pod NLP igrača in jo položi na glavo, da bi ga ustavili.Enostaven za uporabo.

Specifikacija:

Tip: UFO igrača

Količina: 1pc

Material: pozlačen plastika

Barva: zlato/ modra/ rdeča

Primerna otrok starost: 7-14 let

Velikost: 11*11*4.5 cm/ 4.32*4.32*1.77 palčni(L*W*H)

Neto teža: 100 g/3.53 oz

Package:

1* UFO igrača

1* USB kabel

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki