Ženske Polno Kritje Latex Catsuit za Mačka Ženske Fetiš Gume Spredaj Zadrgo Obleka, w/o, Korzet Klub Nosijo Prilagodite Storitev

Ženske Polno Kritje Latex Catsuit za Mačka Ženske Fetiš Gume Spredaj Zadrgo Obleka, w/o, Korzet Klub Nosijo Prilagodite Storitev

w175328

Novo

Na zalogi

€123.41
Količina

Oznake: lateks gume, ki bo ustrezala, fetiš usnje obrabe, ženska obleka, land cruiser lc200, korzet za menjalnike, bodysuit sexi, jumpsuit iz lateksa, tanko ženska obleka, latex bo ustrezala, Lateks.

Morda vam bo všeč:

Moda za ženske 2017 Polno kritje latex catsuit za mačka ženske fetiš gume spredaj zadrgo obleka, w/o, korzet klub rabo!

catsuit s rokavice,nogavice in ločeni masko,brez korzet Vroč Trend, vroče sloga latex!

To je 100% naravni lateks catsuit je cut in ročno izdelan prav za vas.To je posebej konstruirano za vleko-vas-v in push-vas-v vseh pravih mestih.Debelina 0.40 mm, ki je optimalno za obe prožnost in endurability.Zdi se, tako kot vaša druga koža!

Značilnosti

-Najboljše kakovosti okoli 100% garancijo na zadovoljstvo!

-0.40 mm debel?visoko stopnjo prožnosti (0,3 mm,0,6 mm,0,8 mm in 1 mm so na voljo tudi).

-Črna (drugih barv so na voljo tudi).

-Vseh velikosti, ki so na voljo.Prilagajanje je zelo dobrodošlo.

-MOQ je 1pc za vsak predmet, časom, je v 15days.

Dobrodošli

-Imamo 5 let izkušenj na izdelavo izdelkov iz lateksa.

-Smo neposredno fabrika, da mi lahko dobavi blago z najboljšo ceno znanja na visoki ravni podrobnosti.

-OEM in ODM naročila so zelo dobrodošle.

Pomembno Obvestilo

1) vljudno Prosim, potrdite, barvo in velikost pred izdajo naročila.

O Color: lahko izberete svojo najljubšo barvo iz naše barve v grafikonu,vključno z glavno barvo in trim barve.

O Velikosti:

(a) lahko se odločite standardna velikost-- XS, S, M, L, XL, XXL.Prepričajte se, da nam poveste, ali pustite sporočilo Spol, Višino, Težo in BWH (Prsi, Pas, Kolk) vnaprej!

(b) Če vam je ljubše element, ki vam ustreza bolj popoln, vas prosimo, da merjenje sami glede na sliko, ki prikazuje, kako meriti in izpolnite prazen spodaj.Prosimo ukrep, sprejet pred kože (brez nošenje na).

2) cena na naši spletni strani, ki je enak za velikosti XS, S, M, L, XL, debeline 0,4 mm .To bo drugačen, če potrebujete druge velikosti in debeline.Obrnite se na nas, preden se vaše plačilo.

Obvestilo

-Kot različne elastičnost tkanine, lahko pride do odstopanja približno 3-5 cm,vas prosimo, da izpolnite vaše telesne višine in BWH(Prsi, Pas, Kolk) v "Posebna Navodila "

-Barva izdelkov se lahko nekoliko razlikujejo od slike prikazane zaradi svetlobne razmere, kota fotografiranja, različni spremljanje in itd.

-Ne uporabljajte pralni prašek in belila za pranje.

-Nosi težo, bi moralo biti manj kot 150 kg. -Color Chart-Velikost Grafikona -Kako meriti

Nošenje

Na splošno lateks oblačila so namenjeni za tesen vgradnjo.Zato jih je mogoče težko, da dajo na brez pomoči za mazivo.Obstajajo 3 glavne metode priprave latex catsuit za nošenje.

(1) Rahlo prah znotraj oblačilo z smukec, preden pospravite, saj zaiti, smukec in prah, ki je zelo vidna proti gume.

(2) Uporaba silikona, ki temelji mazivo, kot so "Eros Bodyglide" ali "Eros Kult Jutranje Pomoč".Nanesite tanek premaz na notranji strani oblačila in kožo, če je to potrebno.

(3) tretja metoda za zmanjšanje ali odpravo visoko trenje iz lateksa, ko jutranje je chlorinate gume.

Gume lahko enostavno biti označene ali raztrgana z nohti če prekomerno silo, se uporablja, ko vleče na vaše oblačilo.Poskrbite, da bo vaše oblačilo je dobro naoljen ali talced.Morda pa boste želeli nositi par lahke bombažne rokavice, da preprečite škodo

Pri uporabi latex z golimi rokami prepričajte se, da so čisti, preden pridejo v stik z vašo oblačilo.Zavedajte se, da so gume lahko obarvajo trajno rjava če je v stiku z bakra, medenine ali brona, - skrbijo z bakreni kovanci

Nikoli ne izpostavljajte iz lateksa, da eterična olja

Nikoli ne izpostavljajte vaše oblačilo za goli plamen in ogenj kot gume opekline

Poliranje

Vaše oblačilo bo dostavljeno, da boste unshined.Sijaj, priporočamo, da uporabljate na osnovi silikona poljski, na primer ?Eros Bodyglide?ali ?Eros Kult Jutranje Pomoč".

Nikoli sijaj uporabo pohištvo za nohte in se izognili olje, ki temelji maziva in kreme, kot ti uniči gume.

Ne drgnite zunanji površini vaše oblačilo preveč težko, ali z grobo krpo, kot je sijajna površina lahko trajno prask.

Čiščenje

Lahko pranje gume oblačila v čiste, tople vode.Izogibajte se detergenti in mila.Vedno obrišite proč odvečno vodo z mehko brisačo in pustite, da se posuši ravno ali visela do kapljanja suho.Gume lahko je opraskan, če podrgnil preveč težko, zato bodite nežni.

Nikoli ne sušilnih suho, suho, čisto ali železa vaše oblačilo.

Shranjevanje

Lateks oblačila so najboljši shranjene visi v omari, proč od virov toplote, svetlobe (še posebej močni sončni svetlobi in močni UV svetlobo, ki bo razgradijo svetlo obarvana oblačila), kovine, olja, topila, maščobe in ogenj.Izogibajte se vlažnih pogojih skladiščenja.

Način Plačila

1. DEPOZITNI

2. T/T

3. Western Union

Dostava

Prejemanje čas=Čas Obdelave + Čas Poštnine

Čas obdelave: Približno od 6 do 12 Delovnih dni po tem, ko boste potrdili naročilo.

Dobavni rok: Okoli 3-10 Delovnih dni (razen CPAM in ePacket, teh dveh bo treba večkrat.)

Dostava Zavarovanja

Vse elemente je treba v celoti plačati v roku 3 dni od datuma nakupa ali pa bo ponovno objavljen.Ne morem biti odgovoren za postavke, ki se je izgubil v ladijski promet.Sem pripravljen, če želite združiti dostava in nudijo zavarovanje na kupce stroške, to je ponavadi le približno $1-$5. Jaz priporočam vsakomur, kupi zavarovanje za zaščito vašega nakupa.Bi tudi dobili potrditev številko, če ste naredili nakup zavarovanja, tako da boste lahko spremljate v proces dostava!Če morate nekaj express prosim sporočilo me je prvič, da o podrobnostih.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<