CMS50E OLED Prsta Impulz Oximeter Prenosni Digitalni USB SPO2 Krvi Kisik Nasičenost Srčnega utripa Saturacijsko Programske opreme

CMS50E OLED Prsta Impulz Oximeter Prenosni Digitalni USB SPO2 Krvi Kisik Nasičenost Srčnega utripa Saturacijsko Programske opreme

w17467

Novo

Na zalogi

€41.09 €39.04
Količina

Oznake: baby monitor srčnega utripa, usb polnilne prst oximeter, program nalepka, krvni tlak usb, wego srčnega utripa, oximet, hakko oled, oximeter usb, prenosna oprema kisika, študije spanja.

Uvod:

V CMS50E Impulz Oximeter sprejme Fotoelektrično Oxyhemoglobin Pregled Tehnologije v skladu z Zmogljivostjo Impulz Scanning & Tehnologija za Snemanje, ki se lahko uporablja za merjenje človekovih kisik nasičenost in srčni utrip skozi prst.Naprava je primerna za vse, ki se uporablja v družini, v bolnišnici, kisika bar, skupnost zdravstvenega varstva in telesne nege v športu, itd. (To se lahko uporablja pred ali po vadbi, vendar se ne priporoča za uporabo v izvajanju).

Značilnosti:

1)Integrirani SpO2 senzor in prikaz modul 2)Majhen po obsegu, lahka teža in priročno pri izvajanju 3)Enostavno delovanje, nizko porabo energije 4)Delovanje menija za funkcijo nastavitve 5)SpO2 prikaz vrednosti 6)Utrip prikaz vrednosti, bar graph prikaz 7)Impulz prikazu 8)Prikaz smeri lahko spremeni 9)svetlost Zaslona lahko spremenite 10)Utrip zvočno indikacijo 11)Z izmerjenih podatkov prekoračitev omejitve in nizkonapetostnih alarmno funkcijo, zgornji/spodnji alarm limit je mogoče prilagoditi 12)zmogljivost Baterije navedba 13)nizkonapetostne označbo: Nizko napetost se pojavi znak pred delom nenormalno zaradi nizke napetosti. 14)shranjevanje Podatkov funkcijo, shranjenih podatkov lahko naložili na računalnik 15)prenos Podatkov v realnem času

Uspešnost :

1)način Zaslona: 1.3" 65K barv zaslon OLED 2)ločljivost Zaslona: 128 x 96 3)SpO2 merilno območje: 0%~100% (ločljivost je za 1%) Natančnost: 70%~100%: ±2%, Pod 70% vrelišča. 4)PR merilno območje: 30bpm~250bpm (ločljivost je 1bpm) Natančnost: ±2bpm ali ±2% (kar je več) 5)Merjenje uspešnosti v šibka polnjenje pogoj:SpO2 in srčni utrip se lahko prikažejo pravilno, ko impulz-polnjenje razmerje je za 0,4%.SpO2 napaka ±4%, srčni utrip napaka ±2bpm ali ±2% (kar je večje). 6)Odpornost na svetlobne: odstopanja med vrednosti, izmerjene v stanju, o človek, svetlobo ali zaprtih naravne svetlobe in temnico je manj od ±1%. 7)poraba el. Energije: ne več kot 100mA 8)Napetost: 3,6 V DC~4,2 V 9)Napajanje: 3,7 V polnilna litij baterija × 1 10)Baterije delovno uro: 20 ur teoretičnega 11)Baterija življenjska doba: nič manj kot 500-krat za polnjenje in praznjenje 12)Varnost tip: Interno pogon opreme, Tip BF del Pribor

Izbirno:

Integrirana SpO2 senzor (primerna le za stare različice) Telesna značilnost: Dimenzije: 57(L) X 32(Š) X 30(H) mm Teža: približno 45 g (z eno litij baterija)

Paket je vključeno:

1XCMS50E Prsta Impulz Oximeter 1XUSB Kabel 1X USB Power adapter 1X Visi Vrvica za opaljivanje tega 1XUser Priročnik

Plačilo

1.Sprejemamo alipay in paypal tukaj. 2.Vse glavne kreditne kartice in paypal so sprejeli prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. ★ Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost. ★Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu. 3.S&H se določi na podlagi LADJE, naslov,Davčna in carinska uprava.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali poštne stroške.Te stroške kupca odgovornost.Izogibanje nekatere nepotrebne težave, vas prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad, da nas obvestite o tem, kaj bi morali izraziti svojo vrednost, preden odpremo.PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,: S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, LOCATL DAVKOV ALI DRUGIH UVOZ PRISTOJBINE.Nismo odgovorni za kateri koli kupec je mesto po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Dostava

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-5 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo. 2. Nudimo Kodo za Sledenje za vse transakcije, se doda prodaje, evidenco po pošiljanje. 3. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v roku 24 ur; v nasprotnem primeru, bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem www.apok.si naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

Garancija:

1. Eno Leto Garancije Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Pribor prihaja s 6-mesečno garancijo. 2.Če kupec zahteva vrnitev, ko ni kakovost problem postavka ga prejeli,vrnili poštnina je, da jih plača kupec,in poštnina za predmet, ki ne bo vrnil. 3.Če je element, ki je poškodovan, se ob prihodu,kupec lahko zahteva vračilo ali zamenjavo,in poštnino plača nas,medtem,predmet, ki ga je treba vrniti.Opomba: A. Carine ni niti vključeni v postavko vrednost niti poštnina,ki mora biti v pristojnosti kupci.B.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Nazaj/Vračilo Kupnine

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 10 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.BOMO VPRAŠANJE, ŽELITE VRAČILO KUPNINE ALI ZAMENJAVE! 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BEin prvotno packagingand MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš eBay ID. 3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmago velik znesek, da ob prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz eBay.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Povratni prevoz se plača Kupec.

Povratne informacije

Prosim, pustite me pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki, Svoje pozitivne povratne informacije bodo cenili,hvala.Če imate kakršne koli težave, se obrnite na nas asap, preden odprete ohišje in pusti negativne povratne informacije, ali ladje element nazaj, obljubimo vam bomo zadovoljen odgovor, hvala vam za vaše razumevanje!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki