S21 Bluetooth V5.0 Slušalke 3D Stereo Šport Brezžične Slušalke z Dvojno Mikrofon 16 ur glasbe čas udobno slušalke

S21 Bluetooth V5.0 Slušalke 3D Stereo Šport Brezžične Slušalke z Dvojno Mikrofon 16 ur glasbe čas udobno slušalke

w174170

Novo

Na zalogi

€32.06 €17.31
Količina

Oznake: trgovina brezžične slušalke, husa zraka stroki, ks bluetooth čepkov, bluetooth earpiec, bluetooth receiv, fones sem fio, bluetooth headphon, earphon, skupina mikrofon, ios čepkov.

Povratne informacije od Kupca

S21 Bluetooth V5.0 Slušalke 3D Stereo Šport Brezžične Slušalke z Dvojno Mikrofon 16 ur glasbe čas udobno slušalke

Posebno Darilo za Najstnike

1.Zmanjšati nelagodje ali Bolečina vzrok za v uho 2.Zmanjša verjetnost okužbe, ki jih povzročajo bakterije, ker ne dotik v Ušesni Kanal 3.Na Uho udobno, ampak veliko več, Lahki

Najbolj Udoben Zložljiv Neckband Brezžične Slušalke

Glavne Značilnosti:

Ergonomska oblika in najbolj udobno bluetooth slušalke za šport in vsakdanje obrabe:

a) zmanjša nelagodje ali bolečina vzrok za v-ušesni stil brezžični čepkov b) zmanjša verjetnost okužbe, ki jih povzročajo bakterije, ker ni potrebe, vstavite slušalke v uho kanal c) na uho udobno, ampak veliko več, lahki brezžični Udobno Slušalke

16 ur dolžina

z eno polno baterijo(2H čas polnjenja),je S21 Brezžične Slušalke Slušalke so uspešnejša večina tekmecev.Uporabite S21 Šport Brezžične Slušalke 2 uri na dan,ni treba, da napolnite slušalke za cel teden.

Bluetooth 5.0

S21 Šport Bluetooth Slušalke sprejme najnovejše bluetooth 5.0 tehnologije in podpira HSP, HFP, A2DP, AVRCP,ki vam omogočajo, da uživate v HD stereo zvok in slišali klice v jasnosti.Prenos je hiter,učinkovit in zelo stabilna, velik obseg (do 30 metrov) med A6 z seznanjene naprave,kot je mobilni telefon ali tablični računalnik.

Izjemna kakovost zvoka

Opremljen je z vrhunskim 27mm dinamične voznike,S21 Bluetooth čepkov dostaviti vrhunski zvok z okrepiti nizke tone in kristalno zvok.Dodatno bas zvok dostavijo močan udarec, da vse svoje glasbe, kristalno čisto zvok, ki bi vam jasno in premikanje poslušanje izkušenj.

Dvojno MEMS mikrofoni

Vgrajen high-end Dvojno MEMS mikrofoni in CVC 6.0 šumov tehnologije slušalke za vas, da uživajo hands-free (prostoročni klici in zvočne pomočnik.Glas prihaja iz obeh slušalke v stereo načinu.

Bluetooth 5.0 Slušalke

Najbolj napredno Bluetooth 5.0 čip tehnologija zagotavlja hitrejši hitrost prenosa in bolj stabilno brezžično povezavo, kot je Bluetooth 4.2 ultra-široko paleto 10 metrov, vam omogoča, da bolje uživali v svet glasbe .

Pristen Zvok Brezžični Hifi Glasbeni Slušalke

S fino izdelane HiFi dinamično 27mm vozniki, ti brezžični čepkov poda izjemno akustiko, podpira aptX avdio in AAC kodek za bogate in podrobne soundscape

Fantastično 16Hrs Dolžina

Teče Ecouteur Sans Fil Bluetooth Slušalke slušalke

Neprimerljivo Zvok In Kristalno Klicev

Vgrajeno dvojno mics povečanje kliče jasnost in cVc Šumov tehnologije, zmanjšanje hrupa v okolju okoli, da bi zagotovili, da vaš glas lahko slišali jasno in brez kakršnih koli motenj.

Prenosni Kovček

Športni Bluetooth Slušalke Prišel z EVA vrečko z oblazinjena notranjost, ki vam omogoča, da shranite svoje čepkov varno in preprečuje praske v vas usposabljanje rutinsko.

IPX5 SWEATPROOF Prenosni Neckband Brezžične Slušalke Slušalke Auriculars

Nikoli ne skrbi za poškoduje vaš čepkov med intenzivno vadbo v telovadnici ali na poti.IPX5 znoj odporne design vam omogoča, da ostane osredotočen na svoje glasbe ali klicev in ne zunanjih virov, kot je umazanija ali znoj.

Večnamenske in Enostavno Delovanje Bluetooth Športne Slušalke

Multi-funkcijski S21 ušesne slušalke, ki je kot nalašč za tek, tek, pohodništvo, joga, vaje, telovadnice, fitnes, poti in podobno.

Kaj je v Škatli

Več Realne slike O S21 Neckband Brezžični Športne Slušalke

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki