Zunanji Obiranje Sadja Predpasnik Težka Nepremočljiva Oxford Vrt, Sadje Zbiranje Vrečko Za Shranjevanje Pridelek Zelenjave Nabiranje Posodo

Zunanji Obiranje Sadja Predpasnik Težka Nepremočljiva Oxford Vrt, Sadje Zbiranje Vrečko Za Shranjevanje Pridelek Zelenjave Nabiranje Posodo

w173762

Novo

Na zalogi

€20.10 €13.06
Količina

Oznake: bučna tuš zavesa, predpasnik kuhar, predpasnik nepremočljiva, zahvala venec, diecast kmetiji traktorja, predpasnik kuhar, predpasnik kuhinja ženska, pridelek sadja, predpasnik kuhinja, predpasnik kuhinji ženske.

Značilnosti:

- To je enostavno odstraniti zelenjave in sadja, ki so bili pobral od žetve, predpasnik.Odprite jastog zaponko in lahko enostavno prazno vrečko.

- Naše sadje pobral vrečo je nastavljiv ramenski trak za dodatno podporo, zmanjševanje teže hrbtu in vratu, tako da se vaša ramena počutijo bolj udobje, ki je zelo pomembno pri delu v intenzivnih področjih.

- Narejen je težka oxford krpo, ki je najboljši tkanine za agrumov nabiranje torbe zaradi svoje vzdržljivosti, vode, odpornost in trdnost.Tako sadje pobral predpasnik je vrhunsko šivanje trajne in za enkratno uporabo za vsako žetve.

- Rastlinske Skladiščenje Vrečka je široko odprtino na vrhu, tako da sadja lahko zlahka spusti v vrečko in dovolj velike zmogljivosti, da prenese veliko število nabirali sadje, ki bi si delo hitreje in izpolnite več letine v kratkem času.

Specifikacije:

Velikost: 86x49cm

Material: Oxford krpo 300D

Paket Je Vključeno:

1* Sadje Pobral Predpasnik

Opombe:

1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka, hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<