Motorno Kolo Sedlo Torba Nepremočljiva Dirki Moto Čelade, Potovalne Torbe, Ročne Torbe Torbe Dežni Plašč Za Motorno Kolo Zadnja Sedežna Vreča

Motorno Kolo Sedlo Torba Nepremočljiva Dirki Moto Čelade, Potovalne Torbe, Ročne Torbe Torbe Dežni Plašč Za Motorno Kolo Zadnja Sedežna Vreča

w17345

Novo

Na zalogi

€26.14 €23.79
Količina

Oznake: motorcicle zadaj vrečko, motorno kolo bisaga nepremočljiva, ključ za super steno haval, bisaga, za sedla, torbe-motor, suho vrečko par moto, vrečko moto, nepremočljiva univerzalno motorno kolo torbe, motorno kolo potovanje, moški sedlo vrečko.

Motorno Kolo Sedlo Torba Nepremočljiva Dirki Moto Čelade, Potovalne Torbe, Ročne Torbe Torbe Dežni Plašč Za Motorno Kolo Zadnja Sedežna Vreča

Bullet Točk:

1、Visoko kakovostnega Materiala: 1680D Oxford krpo šifriranje kompozitnih vlaken, PVC prevleko na zadnji, lahka, močna in trganje, standard dež kritje, zmanjšanje dež prodor, prilagoditi, kompleksnih in težkih jahanje okolje.

2、Non-slip Obrabo, odpornost: Stran grobo, s katerimi se soočajo anti-slip usnje, anti-barvanje in odporen na praske, preprečevanje brizganjem peska iz škodo vrečko,je enostaven za vzdrževanje,;debelo platno, anti-slip odporne na obrabo, zmanjšanje škode, ki jo vroča izpušna cev na vrečko, podaljša življenjsko dobo.

3、visoke zmogljivosti Povečale Oblikovanje: Razširjen zadrgo, razširil, lahko imajo več elementov, povečanje zmogljivosti, lahko odložil skoraj vse vrste čelada, strani-strani širitev vrečko design, se lahko uporabijo za mesto, majhnih predmetov, kot so spremembe, ključi, kartice, itd.Element, ki je močno izboljšana zmogljivost za ta izdelek.

4、Šivanje Hook-and-loop + & Sponke: Veliko območje hook-and-loop, dolgotrajno lepilo sile, ohlapno fit, plastične sponke, se lahko prilagodi glede na potrebe lokomotiva.Elastična, priročen in praktičen, dober oprijem, močno uporabnosti, ga bo mogoče večkrat uporabiti.

5、Trajne Ročaj: Zgosti materiala ročaj, Na vrhu ročaj je izrezanka načrt za zmanjšanje strani slip, ko potenje, vzdržljiv in udoben.To je opremljen tudi z dvema naramnice, ki se lahko razstavljeno v eno vrečko,srečali s številnimi načini potovanja.Primerna je za potovanja, kolesarjenje, motokros, kampiranje, pohodništvo, ribolov, itd.

Značilnosti:

ABS plastični ročaj: ergonomska oblika, mehak občutek, ni enostavno držati, na vrhu je votlo za zmanjšanje strani slip, ko potenje

Iz zgosti najlon materiala, velik, čvrst in prilagodljiv, enostaven za uporabo, je mogoče razstaviti v en paket.

Stran grobo, s katerimi se soočajo anti-slip usnje, anti-barvanje in odporen na praske, dobro oskrbo, preprečevanje brizganjem peska in škodo vrečko.

Simulirani boa zrn, anti-slip usnje z grobo teksturo in dobre strani občutek lahko prenesejo blatna voda,kamen, ki je non-slip in umazanijo-mraz, in dekorativne.

Specifikacija:

Ime: Prikrivanje Torba za motorno kolo Strani Pack

Material: 1680D Oxford krpo, platno, anti-slip usnje

Barva: Črna

Nepremočljiva: PU prevleka, dež kritje

Fiksna: hook-and-loop, trak, elastična vrv

Funkcija: camel bag / torba / torbici

Teža: približno 2.3 kg / par

Specifikacije: približno 28*45*15 cm/11.02*17.72*5.91 v (razširljiv do približno 27 cm/10.63 v)

Pakiranje velikost: približno 43*30*12 cm/16.93*11.81*4.72 v

Opis: To je nameščen na zadnji strani avtomobila med vožnjo motocikla.Ne zahtevajo hitro namestitev nosilca za povečanje skladiščnih zmogljivosti.

Opomba: na voljo je največ 1-2 CM napaka na priročnik strani.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Seznam Vsebine:

2*zadnja sedežna vreča

4*elastično vrv

4*oblog

2*dež kritje

2*ramenski trak

4*trak

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<