2020Winter nov high-end navzdol jakno otrok veliko las ovratnikom debel navzdol jakno fantje in dekleta kratek plašč

2020Winter nov high-end navzdol jakno otrok veliko las ovratnikom debel navzdol jakno fantje in dekleta kratek plašč

w173151

Novo

Na zalogi

€129.88
Količina

Oznake: plašč dekle pozimi, fant suknjič pozimi, otroci suknjič, dekle parka pozimi, plašč dekle, dekle pozimi, otroci plašč pozimi, dekle jakna, dekle parka, jakna otrok v zimskem času.

Atribut značilnosti

Ta izdelek je ročno izdelana high-end navzdol jakno.Ko kupec mesta naročila, da bo končal in poslati v roku 7-10 dni.Dol jopiči so značilna mehkoba, puhasto, toplino, lahki in udobno nošenje. *Prosimo, upoštevajte, da lahko izdelek, ki je narejena po meri z roko in nima logotip blagovne znamke.

Dol suknjič znanja

*Zaradi dolge razdalje prevoza čas, prejete navzdol jakno, lahko izgubite svoje puhasto učinek.To je neizogiben in normalen, in ga je mogoče obnoviti v nadaljnjo uporabo. 1: Mora pranje z roko.Ne suho čiščenje, saj je suho čiščenje sirup vpliva na toplino zadrževanja.To bo starost tkanine.Pralni opranega in spin-suhi dol jopiči lahko hitro pride do neenakomerne polnjenje debeline, ki bi oblačila iz obliko in vpliva na lepoto in toplino zadrževanja. 2: Izprati na 30 stopinj, temperatura vode.Vpijejo dol suknjič v hladno vodo za 20 minut, da bi znotraj in zunaj navzdol jakno popolnoma vlažna.Prenehati detergent v 30 stopinj toplo vodo, dal dol suknjič v njem in namočite za četrt ure, in nato nežno čiščenje z mehko krtačo.Sperite bi tudi uporabite toplo vodo, ki lahko pomaga detergent, da se popolnoma raztopi v vodi, tako da dol suknjič je lahko sprati bolj čisto. 3: koncentracija pralnega praška ne bi smela biti previsoka.Če morate uporabiti detergent za čiščenje dol jopiči, ponavadi je primerno za del 4 do 5 žlici detergent v dveh bazenih vode.Če je koncentracija previsoka, je težko sprati.Preostale detergent v dol vpliva na bulkiness o določitvi in močno zmanjša.Toplino zadrževanja. 4: najbolje je, da uporabite nevtralen detergent.Nevtralne detergente imajo najmanj škode za oblačila in dol.Uporabite alkalni detergenti.Če izpiranje ni čist, ostankov detergenta bo poškodovalo navzdol jakno, in to je enostavno, da pušča bele oznake na površino oblačila in vplivajo na njihov videz.Da odstranite ostanke alkalni detergent, po izpiranje dvakrat, dodamo dve žlici kisa za toplo vodo, vpijejo dol jakno za nekaj časa in nato sperite.V kis lahko nevtralizirala alkalni detergent. 5: ali Lahko ne wring suho.Po navzdol suknjič je prati, ne sme biti wringed suho.Voda mora biti izrinilo, nato pa jih ravno ali visi, da se posuši.Izpostavljenost soncu in likanje je prepovedano, da bi se izognili oparinami oblačila.Po sušenju, lahko nežno tapnite, da bi dol suknjič puhasto in mehko. *Prepovedano je, da pranje dol jopiči- 1: Prepove alkalne snovi; 2: prepovedano je, da mešamo z pralnega stroja ali drgnite z rokami; 3: Ne sukanje; 4: prepovedano je, da pečemo z odprtim plamenom.Priporočamo pranje način Vpijejo dol suknjič v hladno vodo za 2 minuti.Vlijte približno dve žlici pralnega praška v čisto vodo z vodo temperaturi 20℃-30℃ in mešamo, enakomerno, nato pa ga v dol suknjič, ki je bil odstranjen iz čiste vode in stisnemo, da odstranite vlago, namočite jo za 5-10 minut, ga vzemite, in razgrnite stanovanje.Na mizi, uporabite mehko ščetko, namočeno v pralne tekočine za nežno čiščenje od znotraj, zunaj, nato sperite dvakrat, na 30°C toplo vodo, nato sperite v čisto vodo 3-krat, da se popolnoma odstranili čistilno sredstvo posuši.Nežno absorbirajo vodo iz sprati navzdol in suhe brisače in jih osušite na soncu ali prezračevanem mestu.Po sušenju, nežno tapnite površini oblačilo z majhno palico za obnovitev prvotnih puhasto in mehkobo navzdol jakno。

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki