LED namizne Svetilke Postelji Svetilko, Baterijski Pogon Rattan Srce/Star Lučka za Kreativno Darilo za Rojstni dan Spalnica Doma Bookroom Dekor 40JE

LED namizne Svetilke Postelji Svetilko, Baterijski Pogon Rattan Srce/Star Lučka za Kreativno Darilo za Rojstni dan Spalnica Doma Bookroom Dekor 40JE

w17314

Novo

Na zalogi

€10.38 €7.89
Količina

Oznake: srce oblika svetilke, dekor ratana, ozadje tiskanja, dekor star, srce lučka, korejski star lučka, diy star, v košarico ratana, star razpoloženje lučka, led lesk sodobne.

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

OOTDTY

Značilnosti:

Odlično darilo za vašega otroka, za rojstni dan, novo leto in druge festival, ki ustvarja čudovito vzdušje.Kjerkoli ste jo dali, to je najbolj pritegne umetnine.

Ne gre le za odlično vrtec lučka za otroka, spalnica, ampak tudi čudovit dekor namizne svetilke za pisarno, dnevno sobo, jedilnico, študijske sobe, itd.

Ta svetilka oddaja nežen zlato svetlobo okolja, ki omogoča enostavno ustvarjanje udobno okolje in prijetno za vas in vašo ljubezen one’s očmi.

Namizne svetilke z elegantno f abric odtenek, ki bo naredi svetloba mehkejša.S sodobno preproste zasnove, ki je videti idealen za dekor in osvetljevanje vaš spalnica, dnevna soba, soba za goste, otroci soba, vrtec, študije,fakulteto domu, in še več.Če you’znova iščejo classy in praktično darilo za družino in prijatelje,to namizne svetilke je odlična izbira.

Specifikacija:

Material: PC

Barva: Bela

Velikost: Kot prikazano

Quanti

Opomba:1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje:

1 * LED Dekorativne Luči

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<