Organske Suhe Levji Grivo Brkati Zob Gobe Hericium Naravnih Organskih Posušene Hericium Erinaceus, Lev Grivo, Dobra Kvaliteta

Organske Suhe Levji Grivo Brkati Zob Gobe Hericium Naravnih Organskih Posušene Hericium Erinaceus, Lev Grivo, Dobra Kvaliteta

w17249

Novo

Na zalogi

€20.52 €17.86
Količina

Oznake: micelij, magic mushroom preprogo, morel, mini zobna ščetka, stisni tkanine, posušen črni gobe, črna suhih gob, GRIVO, 606 ležaj, gobe reiši.

250 g/500g/1000g Lions Grivo Hericium Erinaceus Gob

Kaj je Hericium(Levji Grivo Gob)?

Hericium erinaceus(Levji Grivo Gob), imenovan tudi Hericium erinaceus, je poimenovana po svojo obliko spominja hericium.Kot zaklad užitne glive kraljestvo, Hericium erinaceus je zdravilne in užitne glive.Še posebej za njene zdravilne vrednosti v medicini, je prednost za potrošnike.To ima posledice za poživitev vranica in želodec, umirjanje živcev in proti raku.Obstajajo posebne učinke za utrujenost, prebavne motnje, nespečnost, želodčne in duodenal razjede, kronični gastritis, gastrointestinalnih tumorjev, itd.

Vrednost Hericium(Levji Grivo Gobe)

1. Protivnetno in anti-razjede Hericium erinaceus ekstrakt lahko zdravi želodčne sluznice poškodbe, kronične atrophic gastritis, in lahko bistveno izboljšajo izkoreninjenje stopnja Helicobacter pylori, in stopnja celjenje razjede. 2. Anti-tumor Sadje telo izloči in micelij ekstrakta Hericium erinaceus igrajo pomembno vlogo v anti-tumor. 3. Nižji krvni sladkor Hericium erinaceus micelij ekstrakt lahko upre hiperglikemija povzroča alloxan.Njegov mehanizem delovanja lahko, da hericium erinaceus polysaccharide veže na posebne receptorje na celično membrano in posreduje informacije za mitohondrije skozi ciklični adenozin monophosphate, ki izboljšuje presnovo glukoze.Aktivnost encima sistem, pospešuje oksidativne razgradnje sladkorja in doseže namen, za znižanje sladkorja v krvi. 4. Anti-oksidacija in anti-aging Voda in alkohol, izvlečki Hericium erinaceus sadje telesa imajo sposobnost, da očistiti prosti radikali.Tri-del endopolysaccharide od Hericium erinaceus micelij v tofu sirotke ocenjuje za potencial antioksidantov in jetra zaščite učinkov.Rezultati kažejo, da imajo različne dejavnosti v različnih sistemov, in kažejo močan antioksidant in jeter-zaščita učinke v in vitro in in vivo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<