Po meri Avtomobila, predpražnike Za Kia Soul EV-2019 /PU usnje Auto Dodatki Nepremočljiva Preproge Non-slip Avto Preprogo

Po meri Avtomobila, predpražnike Za Kia Soul EV-2019 /PU usnje Auto Dodatki Nepremočljiva Preproge Non-slip Avto Preprogo

w172260

Novo

Na zalogi

€146.33 €65.85
Količina

Oznake: spredaj kia soul 2012, zaslon avto dodatki, kia soul 2014, kia rio, 2011 kia soul, lutke lutke tabela, 2010 kia soul, tonika kia soul 2012, kmetije mat, eado avto dodatki.

Suita ble za avto :

Za Kia Soul EV 2015-2019

Vsi avtomobili (to je po meri narejen, bomo prilagodite za vaš avto model, ga bo 100%, ki je primerna za vaš avto) Pogon : levi strani pogona.

Ko jo kupite, morate povejte mi kaj o svojem modela avtomobila in avto leta, levo ali desno pogona (npr. za BMW 525i, 2016 let, Levo pogon).levo ali desno, vozite, je zelo pomembno, če vam ni povedal mi je, da vam bomo poslali v levo pogon avto preproge.

in to se bo zelo hitro nam pomaga, da potrdite svojo modela avtomobila, če lahko mi pošljete nekaj fotografij o vaš avto zunaj nas

Fitnes je razmeroma visoka, saj zajema vseh modelov avtomobilov, ki so testirana večkrat.To lahko 100% fit vaš tla.Poleg tega, da je lažje biti nameščen in lepše po namestitvi.

Ne glede na to, kako previdni ste, nova vožnjo lahko postanejo manj-kot-kot nalašč z vsemi tipičen obrabo in trganje, ki je bila povzročena po lastništvo vsak avto za nekaj časa.Torej, kaj lahko storite, da zaščitite svoje vozilo?Lahko imate kos mislih poznavanje vaše vozilo je do datuma s najboljši dodatki.

Naše nepremočljiva predpražnike pomoč past razlitje, kot so dež.Pomaga, da vaše tla suha, kar lahko posledično preprečevanje plesni.

Močan Anti-Slip Podloga

Te preproge so izdelane z anti-slip varnostno.To pomaga preprečiti, da bi preproge iz zdrsa pod pedali med vožnjo.To ohranja mat v mesto, kot ste dobili v in iz vašega vozila.

Trpežen Material

Te preproge so zelo trpežna in lahko zdrži različne vremenske razmere, kot so ekstremne vročine ali hudemu mrazu.Da ne bo taline v visoko toplotno in ne bo crack v hud mraz.Ta mehak in prilagodljiv material, ki zagotavlja dolgotrajno talna obloga za razliko od drugih ne-prilagodljiv preproge, ki lahko crack v ekstremnih pogojih.

PLAČILO:

1. Sprejemamo plačila s Kreditno Kartico, bančnim Nakazilom in druga plačila, ki AE podpira.

2. Navedite vaše posebne zahteve (barve, paketov, vrednost izjava, itd.) ko oddaji naročila, ali pustite sporočilo na nas.

POŠILJKE:

1. Prosimo, bodite prepričani, da vaš naslov za dostavo pravilen.Prosim, pustite nam vašo voljo telefonsko številko.To je zahteva Post Office of China, ko izpolnite dostava obrazec!!

2. Kot običajno, bomo BREZPLAČNO LADJE, paket prek prodajalca načine pošiljanja.Prosimo, kontaktirajte nas, če želite, da ladja po drugi ladijski modeli, kot so DHL, UPS, FedEx, EMS, itd.pri oddaji naročila.

ČAS DOSTAVE:

Vsi predmeti, ki bo dostavljena v roku 3-5 delovnih dni.

Z Letalom: 15-20 dni, AZIJA, Evropa, Severna Amerika

Z DHL, UPS, FedEx: 3-5 delovne dni, da večina držav

OBVESTILO:

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

VRNE & GARANCIJA:

1. Preverili bomo postavka premislite, preden dostava.

2. Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas.Bomo bodisi poslali novo ali vračilo denarja, se takoj po prejemu vrnjenega artikla.

POVRATNE informacije:

Če imate prijetno kupovanje v naši trgovini, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za naše izdelke in storitve s 5-zvezdic.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli težave in nam daje priložnost, da reši to pred odhodom negativne povratne informacije.Razumevanje je zelo dobrodošel.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<