1 Set/6Pcs Snežinka Obliko Napkin Zapirali Božič Nosorogovo Napkin Obroči

1 Set/6Pcs Snežinka Obliko Napkin Zapirali Božič Nosorogovo Napkin Obroči

w171527

Novo

Na zalogi

€9.63 €6.74
Količina

Oznake: pred božičem plenice, božič obroč za napkin, brisače tabela v čipke, 800 g brisačo, napkin set, držalo za brisačo božič, brisačo foto božič, napkin obroč tabela, candycane božični okraski, božični okraski, burgundija.

1 Set/6Pcs Snežinka Obliko Napkin Zapirali Božič Nosorogovo Napkin Obroči

Opis

Božič dekorativni napkin gumb, visoko kakovostnega materiala, vrhunsko oblikovanje z nosorogovo okrašena , primeren za na Božično vzdušje, v Božično večerjo, povečanje praznično vzdušje, z nekaj počitniških rekviziti, učinek je boljši.

Značilnosti

-Barva: Srebrna

-Material: Legirano

-Velikost: Približno 5x5x2cm / 1.97x1.97x0.79in

- Bleščečega videza: umetni okrasnih zasije v svetlobo, in vrhunsko oblikovanje prinaša eleganco svojo jedilno mizo in naredi vaše hrane pogled bolj okusne.

- Kot nalašč tabela dekoracijo: lepa snežinka oblikovan napkin obroč omogoča mize za obisk formalnih dogodkov ali priložnostne srečanja, dodal piko na vašo mizo in izpopolnjevanje tabela postavitev.

- Čvrst material: zlitine napkin obroč je izdelan iz visoko-kakovostne kovine in umetne okrasnih, močan in vzdržljiv, lahek in nežen, in izgleda lepo z najbolj tabela nastavitve.

- Široko paleto uporabe: Ta cvetlični napkin obroč je primeren za poroke, večerje, obletnice, Božič, Novo leto, svetovni Dan Očetov, Mater Dan, Zahvalni dan, piknike, zabave, počitnice, itd.

- Lepe napkin obroči bo dodati več elegance in romantike za poroke in zabave, ki je primerna za posebne priložnosti ali za gospodinjstvo essentials.

- Izvrstno obliko naredi tabelo bolj elegantno in ustvari lepo vzdušje za vaš dogodek.

6 x Snežinka napkin obroči

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki