KROG ŽIVLJENJA ZAPESTNICA URNS ZA ČLOVEKOVE PEPEL IZGUBO OTROŠKE ZAPESTNICE HIŠNI LJUBLJENČKI UPEPELITEV NAKIT NAKIT ŽALOVANJA

KROG ŽIVLJENJA ZAPESTNICA URNS ZA ČLOVEKOVE PEPEL IZGUBO OTROŠKE ZAPESTNICE HIŠNI LJUBLJENČKI UPEPELITEV NAKIT NAKIT ŽALOVANJA

w171068

Novo

Na zalogi

€11.34 €5.56
Količina

Oznake: dragonfly obesek, necklac, choker, mačka urn, moški necklac, moški zapestnica dslr, baby dragulj, pandora rose, grand da, moški pismo dodatki.

To je unisex in so primerna za vsako zapestje.Prosimo, kontaktirajte me s katerim koli osebne nastavitve za usnje barve ali slog, in jaz bom po svojih najboljših močeh, da prenoči.

Lepo darilo za sebe ali prijatelja/družinski član, odlično krog krog življenja obesek ima vijak in mala praznino, ki vam omogoča, da napolnite s pepelom, las ali karkoli, dovolj majhna, da vas spomni, da je posebno ena.

Večnosti Upepelitev Nakit, ki izraža idejo, neskončna ljubezen.Ta obesek je mehek in elegantno krog iz nerjavečega jekla.Krog je vzoren simbol večnosti ali neskončnosti.Ta simbolika se lahko prinašajo udobje za tiste, ki nosite v spomin na ljubljeno osebo, se ' življenje.

Ta obesek vsebuje majhen prostor, da imajo ščepec cremated ostaja.

Zaradi svoje oblike, ta obesek ni mogoče neposredno vgravirana.

Ta obesek je fino izdelan po najvišjih standardih in je izjemno kakovost.Priložen ta obesek je 20-palčni črno satenasto kabel, ki je zanko okoli obesek.Kabel je lahko vezana in z resami, v dolžini vaši izbiri.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<