Za LG K4 2017 X230 LCD Zaslon Panel Module za LG X230 LCD Zaslon na Dotik, Računalnike Plošči Stekla, Senzor Skupščine

Za LG K4 2017 X230 LCD Zaslon Panel Module za LG X230 LCD Zaslon na Dotik, Računalnike Plošči Stekla, Senzor Skupščine

w171013

Novo

Na zalogi

€43.56 €15.68
Količina

Oznake: ohišje lg x230, lg senzor, ohišje za lg k7 x230, lg x230, g973f lcd, zaslon lg x230, ohišje lg x240, ohišje za lg k8 x240, lg z330 zaslon, prikaz k4.

1 z namenom, da bi se izognili kupite narobe zaslona, prosimo, da si ogledate naš izdelek descripiton skrbno.

2 od ponedeljka do petka v Pekingu čas je naš delovni dan, prosim, ne biti jezen, če ne moremo odgovor se vam v času, na vikend.

3 Prosimo, preverite zaslon skrbno, preden jo namestite na vaš model telefona.

4 Če niste zadovoljni s tem, nakupovanje, prosimo, da stik z mano, ko boste vas prosimo, namesto da pustimo negativne povratne informacije, ali odpiranje sporu za mene, se bomo potrudili, da rešiti vaš problem.

5 Vsak bo zaslon test ter pred pošiljki, prosimo, ne skrbite kakovosti.

V: Kaj naj storim, če se na zaslonu je poškodovana, ko sem jo prejel?A: Pozdravljeni, če se na zaslonu je zdrobljen ali ne morejo delati , prosim stik z nami v najkrajšem možnem času, in vam bo dal zadovoljni rešitev metode, prosim, ne skrbite.

Q: Zakaj je sledenje podatkov ne posodobite?A: Po parceli je začel svoje potovanje , sledenje podatkov bo posodobil, ko se parcela, ki je prišla v vaše navade, prosim, dajte malo več potrpljenja, da ga čaka.V: želim, da postavite več naročil, ali mi lahko poveste malo popusti?A: Če želite kupiti veliko število zaslonov, prosimo, pišite nam, če vas, vas prosimo, vam bomo najboljšo ceno.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<