THS3061 Modul hitrih širokopasovnih op amp visoke hitrosti trenutne rezerve non-inverting ojačevalnik 300M pasovna širina izdelka

THS3061 Modul hitrih širokopasovnih op amp visoke hitrosti trenutne rezerve non-inverting ojačevalnik 300M pasovna širina izdelka

w170901

Novo

Na zalogi

€21.71 €19.54
Količina

Oznake: artix 7, docker klobuk, ktp400, zynq7020, simatic hmi, sm4041, primeru klobuk, got7 jackson wang, banneton linijske, 2019 iz lateksa.

Poudarki: V da bi zmanjšali možnost self-vzbujanje visoke hitrosti operacijski ojačevalniki, visoko kakovostne kondenzator-upor naprav, ki se uporabljajo, kolikor je mogoče, v odbor postavitev in stalni upori so se uporablja namesto drsna reostatov za dobiček sprememba.To je enostavno, da povzroči self-vzbujanje operativnih ojačevalniki.Modul sprejme omejeno odpornost način za pridobivanje prilagoditev, ki je stabilen in zanesljiv, in je dobro visoko frekvenco delovanja.Ker je AC značilnosti operacijski ojačevalnik in omejitev pridobijo širino izdelka, višji dobiček od operacijskim ojačevalnikom, z manjšo pasovno širino.Torej, ko uporabljate ojačevalec, če ojačitve dejavnik je zelo velika, prosimo, uporabite večstopenjski kaskadni ojačanje, da izpolnjujejo pasovno širino in pridobili zahteve.Če zadnji fazi mora biti naložen tako, da uporabite hitro širokopasovno trenutne rezerve.Parametri: Ime: THS3061 hitrih Širokopasovnih operacijski Ojačevalnik Visoke Hitrosti Trenutne Rezerve Velikost: 50 mm * 42mm Napajanje:±5V~±15V pasovne širine: 300MHz Izhodni tok: ±145mA RL=50Ω Ojačevalnik Tip: V fazi Ojačevalnik Paket vključuje: modul*1 operacijski Ojačevalnik Dobiček, pasovno Širino, GBW Skupnega Znanja: (Izbor kot Kupec): AC značilnosti: Ko pridobijo širino izdelek GBW je 1 kHz in ojačan 128 krat, na robu GBW > 128kHz v praktični uporabi je 10-100 krat.GBW mora biti večja od 5 MHz.AC lastnosti: Napetost swing tečaj MAX napetost za 25,6 Vpp, 1kHz SR=2nV pk f=2*3.14*25.6 v*1KHz=0.16 V/µs KOT praktično uporabo pustite 10-100 krat roba, tako 2V/µs je treba izbrati.Če povzamemo: Vs > 30V, Vos 5Mhz, SR > 2V/µs Možnosti: OPA227, OPA209, OPA211 O Elecdemo:

Elecdemonded leta 2015 , Elecdemo je dobro uveljavljeno podjetje za tehnologijo, ki združuje ponudbo , R & D , prodund prodaje , dokazna sredstva , franšize , prilagajanje in kupovanja .Zavezujemo se, da bomo provid našim kupcem elektronski funkcionalni modul izdelke po najnižji ceni .Imamo strokovno načrtovanje in proizvodnjo ekipo, da providecustomer služba za pomoč strankam močno izboljša učinkovitost razvoj,učenje in raziskave.

O Transpiration:

1. Svetovni ladijski promet, (razen za nekatere countriesand APO/ FPO)

2. Uvoznih dajatev: Davki, ki niso zajeti v theprice ali stroške dostave.Carinske pristojbine so odgovoren kupec.

3. Če paketa ne prejmete v roku 30 dni.prosimo, da nas kontaktirate.Pomagali vam bomo rešiti težavo.

O Dostavi:

1. Bomo obdelali v vrstnem redu, v času, ko je plačilo potrjeno.Zaradi razlike v popis stanja in časa, vas bomo odločili za ladjo iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

2. Pošiljamo samo na potrdili, da naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

3.Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Čas dostave lahko razlikujejo, še posebej na počitnice.

O Jamstva:

1. proizvajalci omejeno warrantyon napako predmetov(razen postavke damagedand/ali zlorabljena po prejemu).Opremo je podprta s 3-mesečna garancija

2. Prikazana slika je posneta v realnem času, vendar je zaradi različnih proizvodnih serij, thecolor se lahko razlikujejo.Sliko, ki je samo za referenco, in dejanski predmet je subjectto končnega

3. Okvarjeni postavko je treba poročati in reurned v garancijskem roku(če je mogoče,v originalni embalaži in

4. Če funkcij izdelka ne ustreza oglas, bomo nosi vse stroške dostave.

O Povratnih Informacij:

1. Če ste zadovoljni, prosim, pustite 5 zvezdic pozitivne povratne informacije, smo zelo ponosni, da receivea velikodušno realno oceno in fotografije, th !!!!

2. Za vsak izdelek dostava ali težave, se obrnite na nas pred začetkom spora orleaving vse povratne informacije/negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši problem untilyou zadovoljni.

Vrne in Nadomestila:

1. Imate 7 dni v stik z nami in ne bo vam lahko, da se vrnete od prejema datum after30 dni.Če je predmet, ki je bil v lasti za več kot 7 dni, se bo štelo, usedand ne bomo povračilo ali ga zamenjate.brez izjem!Vrnitev shipping stroški so theresponsibility od buver.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži, vam mora priskrbeti se nas s shippingtracking številko.

3. Če je vrniti, nas prosimo obvestite vnaprej, vam bomo pomagali rešiti.Če se ne more besolved na spletu, bomo sprejeli tvoje vrnitve in vračilo je za vas.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<