12V 5KW Zraka Dizelski Grelec LED Zaslon Konstantno Temperaturo In Enostavno Delovanje Univerzalno Dizelski Grelec

12V 5KW Zraka Dizelski Grelec LED Zaslon Konstantno Temperaturo In Enostavno Delovanje Univerzalno Dizelski Grelec

w170615

Novo

Na zalogi

€85.50
Količina

Oznake: dizelski zračni grelec 12v 5w, diesel moški, dizelski bojler, 12 v, 12v dizelski grelec, goriv za gretje zraka 5kw, zrak dizelski grelec, grelec zraka, dizelski človek, dizelski grelnika zraka, 12 v, Avto Gorivo Grelec.

Značilnosti: 1. Široko Prijave: zrak dizelski grelec se lahko uporablja za vozila, ladje, prikolice, RVs, RVs, avtodomi, počitniške prikolice in vsa druga vozila z dizelskim motorjem.Zrak diesel grelniki so primerni tudi za uporabo v zaprtih prostorih, kot so hiše, skladišča, tovarne, pisarne, itd.Prosimo, upoštevajte, da lahko manjši prostor, hitrejše hitrosti toploto-vodenje bo.Če je prostor velik, je priporočljivo, da kupite nekaj, grelniki za ogrevanje.

2. Hitro Ogrevanje: daljinsko upravljanje, se lahko uporablja za predogrevanje in nadzor olje, volumen, temperatura in hitrost vetra, in zmrzali na windows mogoče odpraviti.Eco-friendly air dizelski grelec funkcije, nizkimi emisijami in nizko porabo goriva.Integrirana (dizel grelnika zraka), prihranek prostora in enostavna za premikanje.Po zamenjavi vozila, je lahko razstavljeno za novo vozilo.Prosimo, upoštevajte, da daljinski upravljalnik je treba nastaviti, preden se lahko uporablja.Če imate kakršna koli vprašanja, nas lahko kontaktirate za pomoč.

3. Enostaven za uporabo: LCD, dinamično prikazno bo jasno razvidno, ki teče stanje stroja.Goriva, električna energija in temperatura se lahko poljubno nastavi.LCD, dinamično zaslon, enostaven za uporabo, jasen na prvi pogled.Če obstaja kakršno koli vprašanje, prosimo, oglejte v navodilih LCD dinamični prikaz na sliki.

4. Volatilization Tehnologija: volatilization tehnologija uporablja keramični svečko za segrevanje goriva in izhlapevanje v plin, hitro vnamejo in gorijo popolnoma.In izdelek, ki meri približno 16.3" x 15.4" x 6" cm v velikosti (kot je prikazano na sliki).

5. Osnovne Informacije: Grelec moč: 2KW-5KW, gorivo bencin: dizelski, avtomobilske klimatska naprava tip: ogrevanje, nazivna napetost: 12V, poraba goriva (L/h): 0.64.

6. Paket Vključuje: 1 x dizel grelnika zraka, 1 x ujemanje pribor (kot je prikazano na sliki).Prosimo, upoštevajte, da če imate kakršna koli vprašanja o namestitvi in uporabi izdelka, prosimo, da nam pošljete e-pošto, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.Ali lahko glejte navodila za namestitev, ki so na sliki.

Specifikacije:

Ime: 12V 5KW Zraka Dizelski Grelec

Velikost izdelka: o 16.3 x x 15.4 6inches

Material: kovina + plastike

Barva: črna

Napetost: 12V

Moč: 1KW-5KW

Gorivo: diesel

Popolno gorenje oceni: 100%

Poraba: za 0,1 litra dizelskega goriva na uro

Delovna temperatura: -40 °c ~ 80 °c

Primerno za: različne dizelskih vozil, na primer avtomobilov, avtobusov, rekreacijskih vozil, tovornjakov, inženiring in vozila, itd.

Seznam Vsebine:

1 x Grelnika Zraka Gostiteljske

1 x Daljinski upravljalnik

1 x Vezja Skupine

1 x Sesalni Cevi

1 x Izpušne Cevi

1 x izstopu Zraka Cevi

1 x Zračni Filter

1 x Ročni

Opombe:

1. Tam je lahko toleranca 1-5mm zaradi ročnega merjenja.Poskrbite, da vam ne pozabite, da pred nakupom.

2. Barve imajo lahko nekatere razlike kot razlika vzorec, prosimo za razumevanje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<