100 kozarcev/veliko Hitra dostava Pisane Sadja, Zelenjave, Krompirja, Keramičnih Lupilnikom Kuhinja Orodja Pomočnika 4 barve

100 kozarcev/veliko Hitra dostava Pisane Sadja, Zelenjave, Krompirja, Keramičnih Lupilnikom Kuhinja Orodja Pomočnika 4 barve

w170040

Novo

Na zalogi

€73.98
Količina

Oznake: pajama licencisd, pajama poln gejev, motheboard p3110, phone 8 primeru ustnice, mah meredov, pajama koya tata, hdmi booster nakup, nighteye led t15, usmernik wr250f.

Barvita Sadja, Zelenjave, Krompirja, Keramičnih Lupilnikom Kuhinja Orodja Pomočnika 4 barve

Funkcija:

100% čisto nov .

Material:plastika + keramični

Longth :Pribl. 17 cm

Teža: pribl. 30g

Barve:Modra, zelena , rdeča, črna.

Package : Opp vrečko

Vrste opomba:

Prosimo, da sporočilo nam barvo u potrebujete u redu, Sicer bomo to ladjo, naključne barve.hvala.

Mednarodni Ladijski Promet

Bomo običajno procesa vaše naročilo v 24-72 ur, vendar ne moremo čas dostave je zaradi različnih po meri, zakonodaja in mednarodni poštni promet.Prosimo, dovolite skoraj 4 tedne dostave dni za mednarodno pošti.Ponujamo tudi hitre storitve za mednarodna naročila.In če se morate hitro ladijskega prometa, prosimo, obrnite na našo customer service, da bi dobili pomoč.Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti to.

Plačilni pogoji

Predvsem: EMS:5-14days.UPS/DHL/FedEX/TNT:3-7 dni.Hongkong post /China Post:30-45days.

Mi ladja v Alixpress je naslov SAMO.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Alixpress se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

Garancija&Vrnitev

1.Nakup z zaupanjem!

2.Vračilo ali zamenjava zahtevo je na voljo le zahteve v 1 tednu po pošti prejeli & vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel.

3.Prosimo, pišite nam na zahtevo vrne dovoljenje.Vaše ime, dražbe številko, in razlog za vrnitev je treba vključiti v e-pošti.Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo.

4.Prosimo, prepakirate postavka skrbno.Predmeti vrnejo bodo pregledani in nove nadomestne bo odpremljeno na kupca takoj, ko je ugotovil napako.V primeru, da je primerna zamenjava ni na voljo, potem vračilo bo izdan.Dostava, manipulativni in zavarovalni stroški so nevračljive.

5.Če je predmet, je najti ne-napako, element, ki bo poslan nazaj kupcu na stroške kupca.Predmeti vrnejo brez številko RMA bodo zavrnjene in vrnjene pošiljatelju.Kupec je odgovoren za Vse Povratno Poštnino in Stroške Dostave.Kupec je odgovoren za dodatne stroške dostave za artikle, ki so se vrnili zavrne in/ali naslovnik neznan.Ne prevzemamo nobene vrne brez dovoljenja številko, na polje ali etiketo se vrnili.Vrste Opomba

1.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

2.Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko izberete element gor , ne mešaj jih za dodatne stroške dostave.

3.Ne pusti Negativne povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč.Najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težave.Trudimo se, če želite odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki