Napihljivi SantaClaus Ples Cev Človek Prostem Sky Air Kodranje Plesalka Oglaševanje Človek Za Chrismas Praznovanje Brez Zraka, Puhala

Napihljivi SantaClaus Ples Cev Človek Prostem Sky Air Kodranje Plesalka Oglaševanje Človek Za Chrismas Praznovanje Brez Zraka, Puhala

w169779

Novo

Na zalogi

€113.44 €68.07
Količina

Oznake: d809, plesalka obleko, sani snow, ventilator grelnika, zračno puhalo plesalka, inflateble moda, napihljivi oglaševanje človek združeno kraljestvo, naspronike deli, remates na prostem, logotip iglu.

Napihljivi SantaClaus Ples Cev Človek Prostem Sky Air Kodranje Plesalka Oglaševanje Človek Za Chrismas Praznovanje Brez Zraka, Puhala

Funkcija:

*lahki,prenosni in trajne

*Lahko se uporablja večkrat in enostavno čiščenje

*Enostaven za nastavitev in dol

Velikost:

višina:600cm

Uporabite za promocijo, Chrismas celeberation

Pls opomba ta postavka ne zajema zraka, ventilator !!!Kot je nismo zagotoviti ventilatorja ventilator.morate vedeti, da je ta vrsta naših 6m Prhljaj človek potrebujejo 18 cm premer ventilatorja.lahko jih kupite v vaši državi ali v drugih trgovinah.

Kupca Obvestilo, Če potrebujete posebej barva (mora biti opisano v postavka je seznam), in v drugih posebej zahteva.prosimo napišite vaše zahteve v opombi, si bomo prizadevali, trdi, da izpolnjuje vaše zahteve, če je na zalogi, če nisi naredil, ne bom biti odgovorna za nepravilno postavka poslali.

Če želite kupiti v velikih količinah, oglejte si mojo trgovino in vnesite debelo katalog ali poslati s ime postavke in količine, ki jih potrebujete, potem bomo ponudbo za vas najboljšo ceno.

Postavka lokacija je na Kitajskem, in mi križ odbor dostava opozarjamo, da mednarodni ladijski promet običajno traja dlje, da domače, saj je na podlagi prometa storitev in običaje.Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni običajno v 48 urah po prejemu plačila, razen pravnih počitnice.

Poštnina Bomo poslali izdelke s Kitajsko pošto in zagotoviti express, kot sledi:

1. Priporočeno pošto, da večina država): Normal (običajno prihoda na destinacijo 18-29 dni.

2. Express (DHL/EMS itd): Normal (običajno prihoda na destinacijo 3-8 Delovnih dni.

Nadaljnje je ocenjen čas tabela s priporočeno

Če je predmet, ki je izgubil med prevozom s priporočeno pošto, prosimo, dovolite, ker so trdili, po pošti.

Stroške prevozov bo pokrov ravnanje, pakiranje takse, stroške dostave.Predmet bo odpremljeno na www.apok.si potrdili, naslove samo, zato prosimo, poskrbite, da je naslov pravilen.

Ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za kakršno koli po meri zamude ali davka.Zato, ker je čas dostave je zelo odvisni in ki jih poštnih Storitev (razen ob vikendih in praznikih) po mojih izkušnjah.Po meri v nadaljnjem državi, je stroga, zato je dobavni rok do te države včasih lahko več kot en glavni držav: Italije, Nemčije, Francije, Španije, itd., če ste bili iz te države, pls, bodite potrpežljivi.Pls obvestilo: to ne pomeni, da tam niso problem zagotovo v meri, v drugi glavni države.

Kupci " Informacije: trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od dostave podjetja in lokalne navade/naloge v obeh naše države.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

Naj kupec odgovoren za vse naloge po meri in stroški v vaši državi.Prosimo, preverite pri vaši meri pred ponudbo.

Politik Vračilo in Garancija

Če so elementi, poškodbe ali okvare, ki jih povzročajo dostava pri normalni uporabi.Si bo ponudbo za vrnitev.

Če ste prejeli napačen element, bo ponudba za vrnitev.

Zaradi posebnost digitalnih proizvodov včasih lahko kupec mislim, da je prejel element, ki povzroča napako (v resnici je morda dobro,ne pa organ lahko potrdi ali ne intuitionist dokaz, da jo podpirajo, kupec bo še vedno ponujajo za vrnitev.

Prosimo, upoštevajte, da: vse motnje izdelki morajo biti vrnjeni v roku 2 meseca od datuma, kupljenih za zamenjavo ali vračilo kupnine.Kupec mora vrniti predmeti za naše Kitajska urada na njegove/njene lastne stroške po strani.

Da izpolnjuje pogoje za BREZPLAČNO zamenjavo ali vračilo izdelka, morajo biti:

prejeli smo se vrnili element, "kot nov" stanje, ter skupaj z vsemi dodatki (če je mogoče, original škatlo in embalaže).

Ta obljuba ne vključuje napak, ki jih povzročajo nesreče, napačne uporabe, in drugih ne-normalni uporabi.

Nudimo 60 dni izmenjavo storitev garancijo od dneva nakupa, če je predmet, ki je v okvari.

POVRATNE informacije

Če imate kakršne koli težave z izidom transakcije ali izdelka, prosimo, ne odzivajo z negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas.Zelo smo ponosni na našo customer odnosov in naše povratnih informacij, sposobnost in si prizadevajo, da odpravite vse težave.

Predlagamo, da kupec se obrnite na nas tako, da se lahko vključi prejšnji pogovor, če kupec, ki imajo težave na element, da bomo lahko vedeli, kaj se je zgodilo, konkretno in rešiti hitro.

Druge predmete (Lahko koristno za vas)

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<