3D Krono swan dekoracijo sten stenski viseči nagačene živali glavo Steno Hangin Dekle Roza Gos Swan Lutke Otroci Igrače

3D Krono swan dekoracijo sten stenski viseči nagačene živali glavo Steno Hangin Dekle Roza Gos Swan Lutke Otroci Igrače

w169710

Novo

Na zalogi

€8.45 €4.23
Količina

Oznake: vroom dekoracijo sten, božična obleka za malčke, dekleta spalnica bin, gos plišastih igrač, pliš labod, mha plushie, dekor labod, čelni steni, kožo palico, krono lutka.

Bullet Točk: 1、Premium Material: iz visoko kakovostnega bombaža, lutka, ki je mehko in varno; primerna tudi za otroke. 2、Elegantno in Lepo: zlato krono, da je lutka elegantno in lepo. 3、Lep Videz: je Posebej zasnovan z labodi, in to je krasna in lepa. 4、Dekorativno Igrače: čudovito dekorativni igračo otroku soba. 5、Darilo za Rojstni dan: veliko za rojstni dan za otroke.Opis: Dom divje ujemanje zlato, srebrno krono swan dekoracijo sten Razbitje tradicionalnih swan obliko Edinstven design fan oblikovan, sanjsko pav rep To je dober način, da okrasite otroška soba, otroška fizični trgovini, foto studio s to punčko.Zagotavljanje nemotenega nohte, tako da lahko visijo Teža: približno 282 g Velikost: o višina: 40 cm/15.75 v; dolžina 30 cm/11.81 v; širina 20/7.87 v Seznam vsebine: Lutka / 1

1. Pozitivne Povratne informacije (5 zvezdic) je zelo pomembno za nas, prosimo, ki zapušča svoje dolge pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic ,vam bomo $1 POPUST pri naslednjem naročilu.

2. Če niste zadovoljni z našimi izdelki,se obrnite na nas, preden se odpravite morebitne negativne povratne informacije,smo guarrantee

bomo poskušali naše najboljše, da slove težave.

3. Če si delite naš izdelek povezavo na vašo SNS ali Facebook, bomo tudi to, da je vaš POPUST ali brezplačno darilo za vaš naslednji naročila.

Če niste zadovoljni s kakovostjo izdelkov, ki ste jih kupili, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.Zahteve: 1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum. 2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. 3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<