Digitalni LCD Kože Vlage Meter za Nego Kože Tester Vlage Olje Analyzer Monitor

Digitalni LCD Kože Vlage Meter za Nego Kože Tester Vlage Olje Analyzer Monitor

w169634

Novo

Na zalogi

€17.00
Količina

Oznake: kliknite auto, vlago kože tester, digitalni vlage monitor za kožo, tkanine kože meter, derma dr. pero, vlage monitor, dr. pero, prenosni kože vlage meter, drpen, kožni test.

Opis:

To je visoko natančnostjo digitalnih vlage monitor za kožo, ki izkorišča najnovejše bio-električna upornost analiza tehnologije, s štiri funkcije za testiranje kože vlage, kožo, olja in prilagodljivost, testiranje, testiranje kože absorpcijski učinek, LCD nazaj svetlobo zaslona.

Značilnosti: Gladkih testnih sond, ki so non-toksične, varno in hitro, da se prikaže rezultat.Občutljivo in prenosni, dajanje v najem vi preizkusite svoje kože, kadarkoli in kjerkoli.Poleg tega, pa lahko uporabljajo za fluorescer zaznavanje z vklopom vijolično svetlobo.Na primer, testiranje obrazno masko, če so modre barve snovi, je treba fluorescer, ki jih vsebuje.Preverite, kateri tip kože, ste in boste dobili ustrezno kože, proizvodov ali primerno za nego kože način.HD LCD zaslon prikazuje vlažna & olje stopnja, tudi elastičnosti kože, da ali imajo grobo kožo ali mehko kožo.Pomnilnik način in lahko beleži 15-krat rezultat preiskave.USB polnjenje prek polnjenje baze, enostavno in priročno.Primerno za testiranje tesno oprijeta oblačila, izdelki za nego kože, baby nego, pranje material in anti-ponaredek.

Specifikacije:

Material: ABS + Nerjavečega Jekla

Baterija: 150mA

Testno Območje: Vlažna: 0-99.9%

Olje: 16-63%

Elastičnosti Kože: Grobo Kožo, Mehko Kožo

Barva: Bela, Roza(Neobvezno)

Postavka Velikost: Pribl. 12.7 * 5 * 3.8 cm / 5 * 1.96 * 1.50 palčni

Package Teža: Pribl. 258 g >

Postavka Vrsta: Spremljanje Vlage

Funkcija: Vlažna & Olje Test, Test Fluorescer

Paket Vključuje:

1 x Vlage Monitor

1 x Polnjenje Baze

1 x USB Kabel

1 x angleški Priročnik

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<