Visoke hitrosti OGLAS modul AD9226 modul vzporedno 12 bitni AD 65 mio eur pridobivanje podatkov FPGA development board

Visoke hitrosti OGLAS modul AD9226 modul vzporedno 12 bitni AD 65 mio eur pridobivanje podatkov FPGA development board

w169255

Novo

Na zalogi

€26.21 €24.64
Količina

Oznake: ep4ce6e22c8n, visoko pasu latex krilo, blagovne znamke izvod, altera fpga, altera, oglas fpga, razvoj odbor fpga, odbor fpga, lcd krmilnik odbor ltn170x2, ad9854 dds.

Eden.Kratek uvod v modul

Ta modul je za visoke hitrosti Izbor OGLASOV, ki TI Poslovne 12 Bitne hitrosti, A/D Pretvornik AD9226 .AD9226 Na več ravneh različno plinovod arhitektura je sprejel, da bi povečali vzorčenja. 65MSPS čip, ki ima eno samo napajanje, z vzorčno imetnika in referenčnega vira napetosti v čipu, poenostavlja zasnova zunanje vezje, izpolnjuje industrijsko uporabo, in zagotovi brez izgube kodo v celotno delovno temperaturno območje.

Napetost vhodni obseg modula, ki je - 5V~+5V In maksimalne vrednosti vnosa vrha je 10Vpp signal.Modul uporablja dušenje in offset vezje za prilagoditev vhodnega signala. 1V~3V (ki je, maksimalno maksimalno vrednost je 2Vpp ) signal vstopa AD9226 .To je input - 5V v času, ADC napetosti vhod je 3V ; vhod 0V v času, ADC napetosti vhod je 2V ; vhod +5V v času, ADC napetosti vhod je 1V .visoke hitrosti OGLAS blok diagrama modula je prikazan v naslednji sliki.

Blok diagram

Glavne lastnosti modula so:

( 1 ) najvišja stopnja sprejetja : 65MSPS .

( 2 ) analogni vhodni signal amplitude : + 5V (ki je, 10Vpp Vhod) .

( 3 ) analogni signal s pasovno širino : -3dB pasovne širine 350MHz .

( 4 ) digitalni vmesnik ravni : 3.3 Proti .

( 5 ) modul napajanje : +5V Eno napajanje .

( 6 Analogni signal vhodni vmesnik sprejme v dveh oblikah: eno je 2.54, razdalja med njimi pin vmesnik, eden je GURS Vmesnik (privzeto) .

( 7 ) digitalni signal vmesnik: 2 X 7 Dvakrat zapored 2.54 med vrsticami mati sedež, smer navzdol.

( 8 ) ta modul je namenjen luknjo v luknjo GND se uporablja za priklop v multimeter ozemljitev pero, da bi uporabniki lažje testiranje.

( 9 lahko prilagodite ustrezne module, glede na dejanske potrebe uporabnikov.Kot razhroščevalne proces je precej zapleten, je potrebno dodati določeno prilagajanje pristojbina.

Dva.Modul vmesnika

Analogni signal vhodni vmesnik sprejme v dveh oblikah, eno je pin vmesnik, drugi je vstavljanje vmesnika.SMA Vmesnik ( priporočljiva uporaba SMA Vmesnik vhodni signal ) Podatkovni vmesnik sprejetje 14PIN A 2.54, ki so Razporejene znanja vmesnik.Vmesnik modula je prikazan kot je prikazano v naslednji skici.

Modul vmesnika shematski diagram

Tri.Modul vmesnika način povezave

visoke hitrosti AD test modula, ki jih je treba uporabiti AD Pretvorbe krmilnik ( Splošno uporabo FPGA ) +5V Linearni stalne napetosti napajanja ( Mala valovanje ) In signal vir.Uporabite trgovino Linear regulator napetosti modula , C8051F/STM32 +FPGA Jedro odbora in 160MHz signal source test vezalna shema je nastavljen tako, kot je prikazano v spodnji sliki.(Ta povezava ne vključujejo naslednje test grafikon dodatki, je treba kupiti posebej)

Modul testno okolje shematski prikaz povezave

Štiri .Modul sqlite učinek

Vhodni sinusni signal, Fang Ve in trikotnik val signali oziroma, in njihove amplitudes so oziroma 10V Frekvenca je 100kHz .Valovna opazovanje in uporabo Quartus II orodij znotraj SignalTap II zbiranje Podatkov valovnih oblik.OGLAS Modularni Vzorčenja Nastavite, da 65MHz .

Opomba: modul vhodna impedanca 50 Ohm, tako da je signal vir mora biti ustanovljene kot voznik 50 ohmov obremenitev, drugače vhodni signal bo prepolovila.

Modul test učinek diagram

Pet.Dostava seznama

AD9226 Visoke Hitrosti OGLAS Modul,one piece

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<