W10*L10*H15cm LED Kvadratne Kocke Luminouxe Razsvetljavo Noč Svetlobe S 16 Barva Spreminja, Za Bar Pohištvo Doma Spalnica 1pc

W10*L10*H15cm LED Kvadratne Kocke Luminouxe Razsvetljavo Noč Svetlobe S 16 Barva Spreminja, Za Bar Pohištvo Doma Spalnica 1pc

w168948

Novo

Na zalogi

€21.37 €20.30
Količina

Oznake: izključite stikalo, jajce lučka, strop kvadrat, jajce led, lučka led, srčkan lučka, led cube, samorog objem lučka, baterije za luč bar, temni sijaj.

W10*L10*H15cm LED Kvadratne Kocke Luminouxe Razsvetljavo Noč Svetlobe S 16 Barva Spreminja, Za Bar Pohištvo Doma Spalnica 1pc

Opis Izdelka

Specifikacija:

1.Polythylene plastičnega Materiala

2.RGB multi barva spreminja,lahko ga nastavite na eno določeno barvo

3.Z daljinskim upravljalnikom&stikalo za nadzor

4.Akumulatorska litijeva baterija : 1000mAh DC:5V1A

5.Velikost: L10*W10*H15cm

6.Čas polnjenja 4-6 ur, lahko Dela 7-9 ur

7.Nepremočljiva IP54

8.To bi ponudil led Rose Lučka SK-LF03F (L10*W10*H15cm

) brezplačna dostava 1pc na naročilo,če ste requried drugih velikosti,prosimo, potrdite, z nami še enkrat:

Model ŠT.Ime Izdelka Dimenzije(cm) Kos/CNT N.W./G. W. (KG) Pakiranje velikost (CM) CBM/ŠKATLA SK-LF04 Jajce Svetilke D14*H19 4 22/2.5 30*30*21 0.019 D11*H19 20 7/9 52*32*42 0.07 D22*H28 2 1.3/1.8 45*23*30 0.031

Fotografije: SP

Na voljo druge velikosti in stilov,prosimo, potrdite, z nami še enkrat:

Daljinski upravljalnik navodila:

Če želite vključiti, odstranite baterijo ločilo film.

Power-On ("red")

Power-OFF: ("črno")

Nastavitev Svetlosti: Svetlost

Nadzor hitrosti: "Flash", "Dummy", "Zbledi" ali "Gladko mod

Način bliskavice: sprememba 7 colorus

Strobe: način bliskavice (bela)

Fade način: utripajoče 7 barv

Gladko način: počasno spremembo celoten barvni spekter

Barva gumbov: neposredna izbira barv

Vseh 16 barv zamenljiva

LED Modul&Baterije in Oprema:

Certifikati:

Pakiranje Podatki: Tovarna Uvod:

Shenzhen Skybess Tech Co., Ltd začel led proizvodnjo pohištva že od leta 2007, je strokovno proizvajalec osvetljeni pohištvo in zunanji prosti čas, pohištvo, tok izdelkov do več kot 150 predmetov, ki so kot nalašč za dekoracijo vrta, Doma, dogodke, Osebe, bari, nočni klubi, hotelski, pisarniški itd.

Skybess tovarne v lasti napredno rotacijsko oblikovanje opreme, rotacijsko oblikovanje delavnica, LED osvetlitev test delavnice in Skupščine delavnice.Z odlično upravljanje in tehnično ekipo, In OEM in ODM naročil od vas so dobrodošle.

Vsi naši izdelki so v skladu s CE, ROHS, FCC, UL certifikat, s SGS, MSDS poročila o preskusih za izvoz.Evropski, Avstralija, Severna Amerika, Rusija, so glavni trg.

Naši Glavni Izdelki:

LED žogo,LED Cube,LED led vedro,LED Tabela,LED, Blato,Števec LED,LED Stol,LED jajce,LED žarnice,LED planter,LED kavč in mizo, itd..Vsaka serija je za Led z različnimi dimentions in modelov.Z izkušenimi inženirji in storitev ekipa, nudimo one-stop storitev za naše stranke.

Če želite uporabljati za:

Ta LED elementi se lahko uporabijo na KTV lobi,Kava Bar,Nočni trgovina,Disko,Klub,Park,Vrt,bazen,Villa,Kino,Plazza,Plaža,Notranji Vrt,Supermarket,Zasebne vile,Pub,Zasebnim dvoriščem,Restavracije,Poroka,Hotel,Doma stranka dogodek in Bazen kot okraski, to je kot nalašč za vrtove, prireditve na prostem.

FAQ Vodnik:

Kako ohraniti čisto Moja LED izdelkov?

Samo obrišite vaše izdelke z vlažno krpo redno, da jih očistite.

Kaj nepremočljiva stopnje IP65 Pomeni?

Večina naših izdelkov ima Nepremočljiva Stopnje IP65 kar pomeni, da se popolno vodotesno.

Ali obstaja garancija politike?

Vse LED prodanih proizvodov so zajete v 12 mesecih, in PE stanovanje 3 leta v garanciji in se začne od datuma nakupa na vaš prodajo rekord.

Kakšne vrste plačil ali se strinjate?

Sprejemamo T/T,Western Union,Kreditne Kartice,Paypal,Trgovina Kakovosti in Varno plačilo.

Kdaj lahko dobim ceno?

Smo ponavadi ponudbo v roku 12 ur po tem, ko smo dobili vaše vprašanje.Če ste zelo nujno, da bi dobili ceno, prosimo, pokličite nas ali nam povejte vašo e-pošto, tako da bomo odgovori vaše vprašanje prednost.

Lahko si naredite načrt za nas?

Da,imamo professinal ekipa, ki imajo bogate izkušnje v oblikovanje design,razsvetljavo, razvoja in proizvodnje.Prosimo, da samo povejte nam svoje ideje in bomo pomoč, da opravlja svoje ideje v idealno točko.

Plačate lahko za modeliranje pristojbino in lastni plesni, ki jih yourselfe ali smo lahko sodelovali na modeliranje.

Kako dolgo lahko pričakujemo, da bi dobili vzorec/ posodo in kako storiti, če ne dobite parcele uspešno?

Vzorec časa, je odvisno od različnih ladijskih poti in različne države: uaually DHL/Fedex/UPS 3~7 delovnih dni,24 dni ne prejme uspešno za polno nadomestilo,vendar niso vključeni razlog za kupca po meri potrditev zavlačuje;Post N/L 10-25 delovnih dneh,60-90 dni ne prejme uspešno za polno nadomestilo po različnih državah,vendar niso vključeni razlog za kupca po meri potrditev zavlačuje..

O tem, kako shipping način?

Za nekaj naročil,podpiramo Prosto DHL/Fedex/UPS, da so vaše roke,ampak ponavadi je to elemente, vgrajene baterije,nekaj dostava agencija ne sprejeli ta predmetov,tudi če ste izbrali vaš potrebno dostava pot od DHL/Fedex/UPS, vendar si bomo prizadevali, da izpolnjuje vaše zahteve,če ni izvedljiva po preverjanju z našo dostava agencija,pomagali vam bomo izbrati na voljo dostava pot od DHL/Fedex/UPS/TNT/CDEK/Singapur speedpost itd,bomo tudi obvestili vnaprej,če vam ne odgovori, da nam v roku 24 ur po tem, ko smo feedbacked,vam bomo ladja kmalu po naših priporoča, brez predhodnega obvestila znova.

Kako morate ukrepati, če vam res ni dela svetilke po tem, ko ste preizkušen skrbno?

Imate, da traja nekaj fotografij za nas in izračuna ne deluje svetilke količino in poskusite odstraniti /razstaviti plastične lupine in dobili LED plošče in le pošiljajo ti ne dela LED Svetlobni Vir za nas brez Plastične lupine in dodatki, ki bi jih morali plačati za ladijski promet odgovoren v vaši državi lahko najdete najcenejših prevozov agencija za pošiljanje nazaj ti LED Svetlobnih Virov za nas.Ko smo dobili informacije o sledenju in poslali vam bomo novo LED Svetlobni Vir Zamenjava za vas, z brezplačnimi dostava v vaši državi.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki