Avto Radio Večpredstavnostna Video Predvajalnik Navigacija GPS Za Chevrolet CRUZE 2009-2 din Double Din Android Avtomobilski stereo sistem

Avto Radio Večpredstavnostna Video Predvajalnik Navigacija GPS Za Chevrolet CRUZE 2009-2 din Double Din Android Avtomobilski stereo sistem

w1689

Novo

Na zalogi

€518.92 €415.14
Količina

Oznake: android radio, taho, chevrolet cruze dvd, CHEVROLET, aveo sonic, cruze dvd, cruze večpredstavnostnih, wifi cruze android, android chevrolet cruze, orlando.

Tesla slog Avto, GPS Navigacija Za Chevrolet CRUZE 2009-2015 Auto Radio stereo Multimedijski predvajalnik, vodja enote

Glavna funkcija

1. Podpora HD 1920*1080P+Podpora Lossless glasbe

2. Vgrajen Wifi / Support 3G/4G/5G Omrežja

3. Podpora Android App, prenos in Google play store

4. Kapacitivni Multi-touch screen / Ločljivost HD 1920*1080 IPS Zaslon

5.Bluetooth 5.0 Strani-brezplačna telefonska klica Sinhronizirate imenik

6.Vgrajen WIFI delovanje (Uporabo hotspot s pametnim telefonom povezati internet)

6.Vgrajen Google Play Store, app,prenesite aplikacijo, ki jo želite.

7.Vgrajen GPS Off-line Zemljevidu in Podporo Online Zemljevid,podporo za Google &BD zemljevidu.

8.Podpora Volan Nadzor

9.OSD Jezik: angleški / ruski / francoščina / nemščina / španščina / italijanski / arabski / portugalski / turška/ Tajska / lak / hebrejski vse 53 jezik

opomba:prosim, pustite vaš avto podrobno sporočilo za nas, ko ne vem, če je obleka za vaš avto.

Po namestitvi

Pošiljko

1. Carinske takse in Davki so kupci odgovornost, smo ponudnik ne more nadzorovati in ne bo odgovoren za to, vljudno prosim, upoštevajte, da se o njem preden postavite naročila.

2. Če je predmet, ki je bil vrnjen, ker kupca refusion jasno carinskih ali prejeli parceli, ladijski postgae in drago vrne pristojbino bodo padle za kupce odgovornost.

3. Če je vaš naslov za dostavo, ki spada v samoti, v ladjar je dostava sistem, boste morali dodati oddaljene pristojbina 45 $za vaš dostave ali spremeniti več podeželja, naslov za dostavo, v nasprotnem primeru vaša parcela ni bila poslana.

4. Ko postavite naročila, prosimo, imejte v stik, če želite pospešiti obdelavo časa za vaše naročilo.

Garancija

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Nazaj/ Vračilo Kupnine

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Kupec ima dolžnost, da preverite parcelo natančno pred podpisom parceli.Ko se parcela je podpisana, prodajalec mislim, da kupec dobil izdelek, v dobro stanje.

Po namestitvi

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<