Risanka Shark Francoski Buldog Mala Oblačila Za Pse, Pozimi Chihuahua Plašč Pug Kuža Halloween Smešno Pes Suknjič Ropa Perro Pet Oblačila

Risanka Shark Francoski Buldog Mala Oblačila Za Pse, Pozimi Chihuahua Plašč Pug Kuža Halloween Smešno Pes Suknjič Ropa Perro Pet Oblačila

w168293

Novo

Na zalogi

€10.02
Količina

Oznake: pes rešilni jopič morski pes, pasje življenje, pes kopalke, pes zavetje, pet oblačilo, življenje telovnik morski pes, ropa yorkshire, 7xl pes, pes plavati, za chihuahua klobuk.

Čisto ročno merjenje, je 1-2 cm napaka spada v normalnem območju.

Ime: morski Pes morski pes plašč, ki veljajo za zaposlene sezona: jesen in zimo, Material: flis Velikost: XS S M L XL XXL Barva: modra Teža: 80 g, 100 g, 110 g, 130g, 170 g, 210g Primerno za: Majhne, srednje veliki psi, mačke

1. Ko zneska naročila je manj kot 5 dolarjev, bomo poslali gospodarske logistike, kot so Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, Yanwen Gospodarske Air Mail, www.apok.si Saver Dostava in tako naprej, glede na platformo priporočilo.Če naročilo znesek, ki je večji od 5 AMERIŠKIH dolarjev, se bomo odloçili China Post Registriranih Air Mail, www.apok.si Standardne Dostave, Posebno Linijo-YW, epacket in drugih standardnih logistike glede na platformo priporočilo.Če bi na znesek, ki je manj kot 5 dolarjev in morate izbrati standard logistika, prosimo, obrnite na službo za dopolnitev dostava razliko v ceni.

2. ste prejeli blago, ki naj bi 15-35 delovnih dni (Brazilija je 15-60 dni).Če ne prejme blaga, nas prosimo kontaktirajte.Bomo spremljali blago, in odgovori, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Med praznike (Božič, lunarnega novega leta) rok dobave je lahko daljši kot običajno.Prosimo, dodajte 5-10 dan zamude.

1. če je blago poškodovano med prevozom, izmenjavo tovorni nosi nas, če kupec zaradi velikosti, barve in druga vprašanja, je treba vrniti, shipping stroški, ki jih krijejo kupci sami.

2. kupec se mora obrniti nam v roku 3 dni po dostavi, če želijo zamenjati okvarjen ali nepravilno pošiljko.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

1.Zahtevamo, da se obrnete na nas takoj befoere, ki ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.(1-2 dneh, da vam razumno zadovoljstvo z rešitvijo).

2.Če vam je všeč ta izdelek, vas prosimo, da nas vseh 5 zvezdic.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki