Lavaza Yarichin prasica Klub Stekla TPU Ohišje za Samsung S7 S8 S9 S10 Opomba 8 9 A10 A20 A30 A40 A50 A60 A70 Rob Plus

Lavaza Yarichin prasica Klub Stekla TPU Ohišje za Samsung S7 S8 S9 S10 Opomba 8 9 A10 A20 A30 A40 A50 A60 A70 Rob Plus

w168127

Novo

Na zalogi

€5.62 €4.04
Količina

Oznake: kageyama tobio majica, keith voltron, klub yarichin, črna butler primeru, yarichin prasica klub jurij, bokuto haikyuu cosplay, jurij, primeru, da klub yarichin, žogo haikyuu, kurba klub.

Opis

1) popolnoma nova in visoke kakovosti. 2) Visoko kakovost slike tehnologije tiskanja. 3) Slika odporna na praske in nikoli ne zbledi. 4) Enostaven dostop do vseh funkcij telefona & pribor vrata.

Dostava Opomba: Če izpolnjujete nakupovanje zaseden sezona,čas dostave, bo z zamudo približno 10-25 dni. 1. Bomo pošlje blago v roku 5 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre. 2. Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice ,težave in škodo, ki je posledica ladijskega prometa storitev, kot so nesreče, zamude ali druga vprašanja.Vračilo 1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa. 2. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping. 3. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno,kot je zlomljena, opraskan in tako naprej. 4. Za vse elemente,prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj.Povratne informacije 1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov. 2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (5stars), za nas,če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas. 3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije(1-3stars).Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki