Obalne Okna Zavese Romantično Leseno Teraso s Pogled na Tropski Plaži na Kubi Paviljon Sliko, Dnevna Soba, Spalnica Dekor

Obalne Okna Zavese Romantično Leseno Teraso s Pogled na Tropski Plaži na Kubi Paviljon Sliko, Dnevna Soba, Spalnica Dekor

w167364

Novo

Na zalogi

€13.56 €10.84
Količina

Oznake: zavese žakarske tkanine, zavese na prostem, balkon zavese, angel puzzle, odtenek terasa, dežnik terasa, obalne blazino, tkanine, zavese meter, slepo okno, kul zavese.

Dobrodošli na obisk moje trgovina : Material:100% Eco-Prijazen Poliestrskih vlaken Barva: Kot slika Velikost:(WidthxHeight)

Velikost po meri:Prosimo, kontaktirajte Prodajalca Pred naročajo Nasveti: Za pravilno polnost, plošče meriti 2-3 krat širina vašo kopalnico Prosimo, dovolite rahlo odstopanje zaradi ( 1-3cm ) obrobljanje.Vse elemente, ki so za pravi streljanje.Vendar pa različni monitorji in različnih svetlosti lahko povzroči barvah, da se nekoliko razlikujejo.

O Ladijski

1. Mi bomo poslali postavke v 1-5 dni (delovnih dni, ne počitniške sezone), ko je plačilo se comfirmed z platfrom( To je po meri izdelka, torej, da ni mogoče preklicati po 2 dni).

2. Včasih, ne bomo sledili vaš izbrani dostava način, saj bomo izbrali najbolj učinkovit ladijski promet način za vas.Pustite, da ste prejeli izdelek hitreje.

3. Če še niste prejeli pošiljko v predvidenem roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

4.Prosim, ne odprete spora brez komunikacije , to je nepošteno za prodajalca .Radi bi, da pomaga rešiti težave .

Po Prodaji Storitev

1. Če izdelka ne kot opis ali zdrobljen v tranzitu,prosimo, pošljite nam fotografijo,mi bo celotno vračilo ali poslati nov izdelek za vas.

2. Če parcela manjka ali nekatere izdelke manjka ,prosim kontaktirajte in nam pošljite slike bomo poslati manjkajoče blaga /parcela za vas, ali bi polno nadomestilo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<