Samodejno Milo Razpršilnik Razkužilo Roko Gel Touchless Senzor Hand Sanitizer Tekoče Milo Pene Razpršilnik Za Kopalnico, Kuhinjo,

Samodejno Milo Razpršilnik Razkužilo Roko Gel Touchless Senzor Hand Sanitizer Tekoče Milo Pene Razpršilnik Za Kopalnico, Kuhinjo,

w167124

Novo

Na zalogi

€7.68 €4.69
Količina

Oznake: samodejno nespresso, moški hand sanitizer, automat milo razpršilnik, instrument srednjeveške, darilo zlato, antiseptične gel f, lege alkohola razpršilnik, grohe mešalnik, škarje sanitizer, kuhinja orodje.

Značilnosti:

Samodejno

Milo razpršilnik z vgrajeno tipalo lahko samodejno prepoznal, zaprte strani in dal milo tekoče ven.Ni potrebe, da pritisnete gumb za svoje mokre roke, boste lahko dobili milo, tekoče, hitro in učinkovito. 2-3inch je najboljši senzor za razdaljo.Dal roke v vtičnico za nekaj časa, potem je milo razpršilnik bo javnost 1 ml tekoče milo vsakič, vodenje držo za 2 sekundi za drug čas, izdajanje.

Prosojno okno design

Milo razpršilnik je zasnovan s pregledno okno na svoje telo, kar je priročno, da vam pokažemo znotraj obsega tekoče milo v realnem času, izogibanje milo tekoče kratek problem.

Baterijsko napajanje

Milo razpršilnik napaja štiri dele baterije(niso vključene), brez omejitev napajalni kabel, ki je primeren kraj, kraj, ki vam je všeč.

Preprost videz

Milo razpršilnik je izdelano iz kakovostne ABS materiala, težka in trajne, ima v lasti dolgo uporabo življenjsko dobo.Poleg tega, milo razpršilnik je oblikovan v preprostih minimalističen slog, modno in klasično.

Nepremočljiva

Milo razpršilnik je zasnovan z IPX6 vodotesnosti, ki lahko učinkovito prepreči brizganjem vode, da bi prišli v notranjost električnih komponent, kot nalašč za kopalnico uporabe.

Področje uporabe

Milo razpršilnik je zelo primeren za restavracijo, hotel, kuhinja, kopalnica, bolnišnice in tako naprej.

Specifikacija:

Tip: milo razpršilnik

Količina: 1pc

Material: ABS

Barva: srebrna/ modri in beli porcelan/ lesa rdeče/ črni les/Svetlo Siva in Temno Siva Marbling

Kapaciteta: 300 ml

Napetost: DC 6V

Nepremočljiva: IPX6

Baterija: 4 *AAA baterije(niso vključene)

Velikost: 72*142*220mm/ 2.83*5.58*0.86 palčni(L*W*H)

Neto teža: 255.0 g/ 8.99 oz

Package:

1* milo razpršilnik

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki