Original Inmotion Noge Blazine Moči Strani Blazinice V10 V11 V8 Strani Blazinice Original Kul Monowheel Pribor Off Road Strani Blazinice

Original Inmotion Noge Blazine Moči Strani Blazinice V10 V11 V8 Strani Blazinice Original Kul Monowheel Pribor Off Road Strani Blazinice

w166443

Novo

Na zalogi

€65.76
Količina

Oznake: 4x4, gotway msx, unicycle kolo, primeru inmotion v8, ninebot z6, kingsong s18, v10f, električni monowheel, 4 kolo, električni skuter, inmotion v10f.

Bodite Pozorni

* Cena vključuje ladijski promet pristojbina, toda ne vključujejo carine in davkov.Obstaja določeno razmerje, da blago, ki bodo preverjene s strani carinskih, če je vaš paket je potrjena, boste morali plačati carinski z youself.Ne vem, posebne carinske tarife standard.Boste morali vprašati o carinski agencija v vaši državi. * Način prevoza so vključeni v ceno določi prodajalec * Imamo vsi dodatki,vendar so nekateri od njih nisem dal v povezavo,če potrebujete drugi dodatki,prosimo, da nas kontaktirate.

1.LOOMO Kolo Trgovina obljubo, da bo vse blago, ki se prodajajo v trgovini so original, in smo tudi prodajo vseh pribor za proizvode, ki se prodajajo, če jih potrebujete za nakup opreme v prihodnosti, se lahko obrnete na nas, stare stranke lahko uživali preferencialne cene. 2. Če obstaja kakršen koli kakovost problem, ko prejmete naš izdelek, vljudno prosimo, da nas kontaktirate čim prej, vam bomo ponudili rešitev. 3. LOOMO Kolo Trgovina zagotoviti, da blaga, ki so predmet strogega preverjanja kakovosti, da se zagotovi, da blaga, ki ste jih prejeli z dobro kakovostjo. 4. Vsi predmeti, ki so strokovno pakiran z veliko skrbi, da se zagotovi varno dostavo. 5. Smo globoko upam, da boste zadovoljni z nakupom od nas. 6. Ko posel ni končan, in ste zadovoljni z njim, vljudno prosim, pustite pozitivne povratne informacije, in bomo naredili enako za vas. 7. Smo zelo trdo delati za svoj 100% pozitivne povratne informacije.Če ne boste zadovoljni, vas prosimo, da nam sporočite,, bomo poskušali naši moči, da odpravite težave za vas. 8. Naša naloga je, da vaš nakup lahko brezskrbno izkušnjo.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<