Sedemnajst Kpop Majica S Kratkimi Rokavi Ženske Korejski Priložnostne Smešno Gesto Pismo Tiskane Majice Dolg Rokav Ponaredek Dveh Kosov Harajuku Hipster Vrhovi

Sedemnajst Kpop Majica S Kratkimi Rokavi Ženske Korejski Priložnostne Smešno Gesto Pismo Tiskane Majice Dolg Rokav Ponaredek Dveh Kosov Harajuku Hipster Vrhovi

w16636

Novo

Na zalogi

€14.43 €10.10
Količina

Oznake: belovrati ženske tshirts, hooded risanka ženske tshirts, klobuk shake, kpop sedemnajst, woozi, ponaredek dva kosa rokavi ženske, sedemnajst tshirt, kpop majica, vila majica y2k, mingyu.

Opomba:

1. To je Azijski velikosti, ne glejte, da S/M/L, preprosto.Prosimo, comfirm svojo velikost, preden jo kupite.Postavka Merjena z roko , je lahko be1-3 cm, različne. 2. Opozorilo: Zaradi razlike med različnimi spremlja slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Zakaj Kupiti Od Nas

1. Isto blago, boljšo ceno.

2. Kvalificirano izdelki, v celoti inšpekcijski pregled pred odpremo, plus eno leto garancije.

3. Poziv za podporo strankam po prodaji storitev.

mi smo ne samo izdelek, prodajalec, ampak tudi storitev

Način Plačila

Sprejemamo alipay.

Vse glavne vrste kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Dostava Pogoji

Mi ladja od ponedeljka do nedelje, razen v času praznikov.Prosimo, da nam pošljete e-pošto, PREDEN se vaše plačilo, če želite spremeniti naslov za dostavo.

Standard Storitev traja približno 15-25 delovnih dni (Razen Italija, Rusija, Izrael, Argentina, Brazilija, Latvija, Ukrajina, Kazahstan, Vzhodna Evropa, Južna Amerika, ki traja 30-45 dni).To je sledljiva na državo pošta, spletne strani ali Kitajska EMS spletni strani.

Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja tudi do 40 delovnih dni.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in ste odgovorni za carine.

Vrnitev Izraz

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, nam lahko pošljete zahtevo za vračilo ali zamenja za novo v roku 15 dni po prejemu.

Če ste prejeli element, ki se razlikuje od opisa.Se nemudoma obrnite na nas, tako da smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo naše sodelovanje.Prosimo, e-mail.

Servis In Povratne Informacije

Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, smo iskreno upam, da lahko pustite nas pozitivne povratne informacije in 5-star Podrobne Ocene prodajalcev, Bomo samodejno pošiljanje pozitivne povratne informacije za vas.

Bomo poskušali naši moči, da reši težave v vašo korist.Vaše zadovoljstvo je zelo zelo pomembno za nas, in smo vrednost vašega podjetja.Smo zelo oceni vse naše stranke!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki