4 Kosov Smešno Prostem Padalo, Človek Igrača, Otroci Metali Padalo Igrača Za Otroke, Ki Plujejo Igra Igrače Darilo Za Otroke

4 Kosov Smešno Prostem Padalo, Človek Igrača, Otroci Metali Padalo Igrača Za Otroke, Ki Plujejo Igra Igrače Darilo Za Otroke

w166004

Novo

Na zalogi

€5.17 €3.31
Količina

Oznake: skakalec igrača, padalo dežnik, padalo igra, Swing, otroci outdoor nazaj, slavnega igre na prostem, moški pulover, outdoor igre skupine otrok, igrača vrgel žogo, 6 padalo.

Bullet Točk:

1、Pravilno Velikost: dolžina igrača je približno 56 cm/22.05 v, premer padalo je o 43,5 cm/17 cm, velikost plastičnih oseba, ki je o 9.3* 3.3 cm/3.7*1.3 cm.Barva: zelena, roza, oranžna, modra, rumena so poslana naključno).

2、Super za Usposabljanja: To padalo igrača lahko spustimo počasi posnemajo realne padalo in izboljšati spretnost, sposobnost, inteligence in ustvarjalnosti otroka med igro.

3、Visoko kakovostnih Materialov: padalo igrača je narejena iz non-toksične, recikliranje, okolju prijazen najlon.Padalo človek je narejen iz kakovostne ABS (akrilonitril butadien stiren) plastični zagotoviti, da se ti padalo igrače ne poškodujete.

4、Čudovito Darilo: Super darilo za vašega otroka, je dober prijatelj, igrati kadarkoli, kjerkoli.Primerna za tematske strani, potovanje in zabavo na prostem.Prinese več veselja za vaše otroke.

5、kot Nalašč za Zabavo: Primeren za otroke, starejše od 3 let.Super za izboljšanje otrok, poslovne veščine in vodenje, ki jih aktivno, odlično darilo za otroke.

Opis:

1. Visoka Kakovost Materiala: iz očesa in plastičnega materiala, trajni, varni in lahki in ni enostavno, da bi prekinil.

2. Zanimivo Padalo Igrače: Ti padalo igrače lahko posnemajo realne ciljne situacije, ki spodbujajo otroci operativnih sposobnosti in ustvarjalnost pri igranju simulacijske igre.

3. Enostaven za Uporabo: padalo igrača je brez obveznosti, brez baterije zamenjati in ne zahteva montažo, ki se uporablja v vetrovniku, samo preprosto kretnjo je visoko in ga gledal letenje, lahko otroci delujejo na sami po sebi.

4. Super darilo: smešno Je, padalo je čudovit presenečenj za stranko korist, počitnice, Božič, Zahvalni Dan, dejavnosti na prostem ipd.Izboljšanje otrokove domišljije in obveščevalnih dobro!

Specifikacije:

Velikost izdelka:

Padalo: Premer cca 43 cm/17 inch

Plastični človeka: o 9.3*3.3 cm/3.7*1.3 palčni

Seznam Vsebine:

4 x Padalo Igrača

4 x Padalo Človek Igrača

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<