PEGASI G10+Damask jekla krog leseni ročaj na prostem lovski nož visoko trdoto CNC ravno rezilo li darila noži na debelo

PEGASI G10+Damask jekla krog leseni ročaj na prostem lovski nož visoko trdoto CNC ravno rezilo li darila noži na debelo

w165782

Novo

Na zalogi

€97.00 €24.25
Količina

Oznake: žep taktične vojaške, knive, damask jekla knif, medenina nož, pegasi majhen nož, g10 nož, zrak tipkovnico, miško, hladno jeklo, krat nož, nastavite lovski noži.

Klasične zunanje mehanike design omogoča uporabo bolj udobno in delo-varčevanje z energijo.Vsak nož iz (rezilo materiala - ročaj - nož pokrov) je skrbno izbran za poveljnika, ki je 30 let od izdelave za zagotavljanje kakovosti vsak nož je visoke kakovosti.

Naraven in razkošen, preprosta, vendar eleganten.Rezilo je cut dvakrat, da bi bilo zelo oster.Pomagal izziv narave in obogatite svoje življenje z njim.Bi bilo mogoče!

To je bila dana življenje od svoj videz.To čaka, da se ljubil z vami, z njegovo življenje, da vas ljubim, da vam služi.

Skupna dolžina; 25 cm Listov dolžina je za 9,8 cm obdelave dolžina 12,5 cm Rezilo širina 0.28 cm Material :VG10 +Damask jekla Trdota: HRC58 Je scabbard,; italijansko ročno usnje, CNC končna, Evropski praktično lovski nož.Teža: 246 g Prosimo za razumevanje: 1. Za ročno izmerjenih podatkov, pa morda napake!Fotoaparat lahko imajo 5% barva razlika. 2. Ker je površina ročaj je eloksiranih in barve, bo imel različnih barv v različnih proizvodnih serij in različnih shooting okoljih.Prosimo za razumevanje, ko se odločite za nakup. 3. Ker slika ne more biti v celoti prikaže vse, kar prevladuje v pravo stvar!Če želite izvedeti več informacij o izdelku, se prosimo obrnite na nas!Najlepša hvala.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki