Boob Trak Za Velike Prsi Plus Velikost Bradavice Kritje Telo Nevidno Super Push Up Modrc Pad Nepremočljiva Intimates, Seksi Lepljivo Bralette

Boob Trak Za Velike Prsi Plus Velikost Bradavice Kritje Telo Nevidno Super Push Up Modrc Pad Nepremočljiva Intimates, Seksi Lepljivo Bralette

w1642

Novo

Na zalogi

€5.92 €2.37
Količina

Oznake: boob push up, kopalke z velikimi prsi, nastavek kritje pasties seksi, Obliko Dojke, bradavičke so lepe, flex trak, vodotesen, ženske z velikimi prsi, modrc sexi, dvig prsi trak, boob trak.

Vroče Prodajo Telo Nevidno Bra Ženske Nastavek Kritje DIY dvig Prsi Trak Push Up Lepljivo Modrc Dvignite Boob Trak, Bež Črna Bralette

Prodajalca Opomba:

Nudimo dropshipping, trgovini na drobno in trgovini na debelo.Dobrodošli, da nas kontaktirate.Tam bo za 0,5 cm napak zaradi ročnih meritev.

Opis Izdelka:

Tanek dizajn, ki omogoča obleko za backless/brez naramnic obleke, majice, poroka oblek, šport bras, & kopalke.Vam naravna, bolj mladosten videz, zelo tanek, tako da ni enostavno odkriti in ima močan oprijem in ne sodijo off enostavno..pritrjena na telo kot druga koža.

MULTI-FUNKCIJSKI TRAK& NEPREMOČLJIVA:

To je lahko pritrjena na svoje noge in ščiti vaše noge od pokvarilo s čevlji.Elastične tkanine, športni trak, lahko določi vašo mišičnega tkiva med vadbo in ne bodo zlahka potegne.In to je nepremočljiva,Ko ste mokro z njim, da ne bo padel enostavno.

DIY :

Lahko uporabite dolžina in širina traku glede na vaše potrebe.Pomagal dvignite PRSI,Če so večje od ali enako velikost d pokal, lahko uporabijo večkrat, s strani in spodaj, da dvignite PRSI.To lahko resnično držijo trdno kožo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<