SoundMAGIC ES20 V Uho Zvočno Izolacijo Slušalke

SoundMAGIC ES20 V Uho Zvočno Izolacijo Slušalke

w163054

Novo

Na zalogi

€20.54 €16.43
Količina

Oznake: fiil tws, 802.11 b, taotronics soundsurge 85, slušalke inear, veliko žične slušalke, taotronics soundliberty 79, earphon, soundmagic e10 mic, sečnice, zvočno izolacijo, box.

O SoundMAGIC ES20

V ES20 ponuja toge kovinske in ABS zunanjost vsebuje močan 13.5 mm dinamičnih voznikov.Proizvajajo impresiven bas, široko zvočno in peneča organskih vzponih z lahkoto.V ES20 design daje tako udobno prilegajo za daljši užitek poslušanja in super izolacija, čim večje kakovosti zvoka.SoundMAGIC so izdelane v treh različnih barvnih modelov, vse s srebrnim robom za privlačno visoko kakovost dokončaj.S hi-fi twisted preplet free design kabel in razširjene razbremenitev v ES20 je trajno slušalke zgrajena na tekočem z tempo vsakdanjega življenja.

Trdna Konstrukcija

Zgrajena z aluminijasto in ABS vezana stanovanjska, zelo močna kabel zvit in 3,5 mm pozlačeni kovinski jack vtič.Izdelani s trajnost v mislih ES20 je izdelana za kompliment zaseden življenja.V kombinaciji s pravilno eartips je ES20 tesnila glasbe in listi nezaželen hrup zunaj.

SoundMAGIC ES20 Funkcije

Nevtralno Zvok

SoundMAGIC so fino nastavili ES20, da poda dobro uravnotežen in impresiven bas globine s podrobnimi naraven zvok, da se ujemajo sodobni tehnološki napredek na področju glasbene produkcije.V ES20 je zabavna in dinamična, slušalke, ki deluje v številnih glasbenih žanrov za tehtni bas odziv, jasno, vokal in peneča trojnih.

Posukanega Par Hi-Fi Kabel

Posukanega jedrom izboljšuje vzdržljivost, zmanjšuje zmeda in zavrača hrupa iz RF motenj.

Trdna Konstrukcija

Izdelani z robustne ABS plastike, slušalke stanovanj naredi ES20 dovolj oster, da prenesejo obremenitve vsakdanjo uporabo.

Udobno Bivanje-V-Uho Fit

Ergonomsko oblikovana zvok cevi sit popolnoma v ušesni kanal in ostanejo v ušesu udobno ne pade ven.V uho design v kombinaciji s pravilno eartips tesnila glasbo in listi neželenega hrupa ven.

★Veliko zvočno s globok bas in naravne droge ★Visoko stopnjo izolacijo hrupa ★Udobna za nošenje ★Združljiv s prenosnih predvajalnikov medijev z standardni jack priključek ★Združljiv S Prenosnih Predvajalnikov Medijev

O SoundMAGIC

Ustanovljeno leta 2005 z akustično načrtovanje inženir Tony Xu. • Oblikovanje in proizvodnjo izdelkov, katerih cilj je zagotavljanje uspešnosti, ki presegajo pričakovanja kupcev. • Stalno izboljševanje in posodabljanje izdelkov, ki temeljijo na povratne informacije strank. • Inovacije z najnovejša tehnologija in najboljši materiali.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<