Dojenčke in Otroke, Plenic Krilo Stroj Otroški Plenic Krilo, Hlače 2 v 1 Nepremočljiva in Vpojne Hlače Baby Plenic Krilo

Dojenčke in Otroke, Plenic Krilo Stroj Otroški Plenic Krilo, Hlače 2 v 1 Nepremočljiva in Vpojne Hlače Baby Plenic Krilo

w162093

Novo

Na zalogi

€5.61 €3.92
Količina

Oznake: nappy set, adventni koledar funko, kavči lavables ženske, plenic za enkratno uporabo, plenic nepremočljiva, plenic kratek, markem, baby plenic krilo, Plenic, odraslih krpo plenic.

Značilnosti:

Najbolj bistven dodatek za vse nove mame in očete.Želite, da vaš dojenček, čisto in udobno, kamorkoli greste?Iščete udobno, visoko kakovostno spreminjanje pad?Torej, to udobno otroških plenic krilo je vse, kar ste iskali,

Nepremočljiva in vpojne: vodotesno plast tpu naredi te usposabljanje hlače, nepremočljiva in pomaga, da imajo veliko tekočine.So kot nalašč za uporabo v procesu plenic bi premikanje noge območje, ki vodi do več nesreč vsako noč.

Material: zunanji sloj-bombaž; srednja plast-100% tpu nepremočljiva tkanine; notranja plast-95% bombaž, 5% poliuretan noč anti-bedwetting usposabljanje krilo, ki ne moti otroka gibanja.

mehka in zračna: ti plenic hlače so mehke in dihanje proti mladim in občutljivo kožo.

Dvojno širok elastični pas: široko dvojni elastični trak dati več udobja za otroka trebuh, udobno in elastična.

Super udobje: naše napredno plenic booster gradnjo funkcije dezintegratorjev podlagi materiala, ki se počuti kot žamet na koži in ujame vlago, preden da uide plenic.

Enostavno čiščenje: Trajne dvoslojno oblazinjena vinil je 100% nepremočljiva in jih je mogoče enostavno čistiti z vlažno krpo, da vaše spreminjanje območja brez mikrobov.

Odlična izbira tudi za najbolj občutljive tipe kože, naše baby plenic ojačevalci so zelo vpojne in pomaga ohranjati dobre pogoje, tako da vaš dojenček je suha, udobno in spanje skozi noč.

Specifikacije:

Tip: Baby plenic krilo hlače

Material: zunanji sloj-bombaž; srednja plast-100% tpu nepremočljiva tkanine; notranja plast - 95% bombaž, 5% poliuretan

M: za 0-4years stare

Teža:150 g

Opomba:

Ker je metoda merjenja je drugačen, napaka 1-2 CM je dovoljeno, in napake, obseg ni problem kakovosti.Zaradi razsvetljave razlogov in prikaz različnih, se lahko razlikuje od barve, prosimo, da se v naravi!Hvala za razumevanje.

Če imate kakršno koli vprašanje,prosimo, da stik z nami.

Package Seznam:

1 x otroških plenic krilo hlače

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<